petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

SAN FRANCISCO 49ERS – LOS ANGELES RAMS – NAJAVA MEČA

Poslednji meč subotnjeg tripleheadera rezervisan je za San Francisko 49erse i Los Angeles Ramse. U ovom trenutku San Francisko delu prvu poziciju u NFC-u sa New Orleansom, Green Bayom i Seatlom, dok su Los Angeles Ramsi na skoru 8-6 i dalje gaje nadu da mogu do play offa. Ovo je jako bitan meč za oba tima, jer se San Francisco bori za to prvo mesto u konferenciji koje donosi slobodno prvo kolo i domaći teren do samog finala. Sa druge strane Ramsi moraju dobiti oba meča do kraja i da se nadaju da će Minnesota kiksnuti. Za to postoje realne šanse, jer Minnesota do kraja sezone igra protiv Green Baya i Chicaga.


San Francisco 49ers:

San Francisco je nakon fenomenalne partije protiv New Orleansa odigrao jedan jako loš meč. Oni su na svom terenu poraženi od prežaljenih Atlanta Falconsa i tako sebi naneli veliku štetu. Taj meč je zapravo pokazao da u tom timu ima mana i da se nijedna utakmica ne sme shvatiti olako. San Francisco je imao sve u svojim rukama, a sada moraju da strepe, jer ih pored ovog meča u poslednjem kolu očekuje duel protiv Seattla.

Nismo sigurni da je San Francisco kadar da iznese sav taj teret. Oni imaju fenomenalan tim, odličnog trenera, ali iskustvo je ono što njima fali. Gotovo sve mečeve koji su igrani na jedan posed, San Francisco je gubio, i to nije slučajnost.

Sada je pritisak na najvišem mogućem nivou. Ovo je meč koji „moraju“ dobiti, jer u suprotnom će se pojaviti sumnje unutar tima, a to je nešto najgore pred play off.


Los Angeles Ramsi:

Ako je San Francisco prethodne nedelje odigrao loš meč, šta tek reći za Remse koji su pregaženi od Dallasa. To je bio meč od velike važnosti za Ramse, jer su u velikoj borbi za play off, a bili su u dobrom ritmu. Zaista je zabrinjavajuće bilo gledati kako i Dallas melje, ali tako je kako. Tod Guerley je potpuno zaustavljen, a kada nema njega ostatak napada se dobrano muči.

Jared Goff je izgledaoa zbnjeno i izgubljeno, a to se naravno odrazilo na rezultat.

Odbrana je takoše odigrala očajnu utakmicu, jer kada u tako bitnoj utakmici dozvolie 44 poena onda znači da nešti nije u redu. Ipak, i pored svih nedaća Remsi imaju i dalje kakve takve šanse, ali ne zavisi sve od njih.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Neće ovo biti lepa u takmica za oko to je sigurno. Veliki je pritisak nad oba tima, a u takvim sutuacijama čini se da se ni jedni ni drugi ne snazale baš najbolje. Ono na šta mi idemo jeste odbrana.

Odbrana San Francisca je jedna od boljih u ligi i čini se da oni u svom rosteru imaju igrača koji mogu da zaustave Guerleya. Između ostalog, u prvom međusobnom duelu Ramsi su postigli samo 7 poena što dovoljno pokazuje koliko je odbrana San Francisca dobra. Napad Ramsa nije ni približno dobar kao nekih prethodnih sezona i ne verujemo da će se naigrati protiv San Francisca.

Sa druge strane, očekujemo da i odbrna Ramsa istupi nakon onog debakla protiv Dallasa. U velikoj većini slučajeva, kada neka ekipa doživi tako težak poraz sledeći meč bude mnogo bolji. Imaju za šta da igraju i sigurno će dati sve od sebe.

Apsolutno nemamo predstavu ko bi mogao dobiti ovaj meč, jer je sve otvoreno. Velika glupost bi bila odigrati na pobedu San Fracnisca po ovoj smešnoj kvoti.

Po nama je mnogo bolja opcijca under poeni, jer ovo se može shvatiti kao play off meč, a u takvim mečevima odbrane uglavnom budu na visini zadatka.

Predlog za klađenje: manje od 44,5 poena 1,85


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje