subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

San Francisko 49ersi – Detroijt Lajonsi – Najava utakmice plus specijal predlozi

Levi stadion u Santa Klari biće poprište duela između domaćih San Francisko 49ersa i Detroit Lajonsa. Kladionice favorizuju San Francisko sa kvotom 1,40 dok je margina za poene postavljena na 52,5.

San Francisko je iz godine u godinu u samom vrhu, ali nikako da osvoje prsten. Igralu su nedavno u velikom finalu kada ih je dobio Kanzas Siti, a prošle godine su izgubili konferencijsko finale od Filadelfije. Ruku na srce nisu imali sreće, jer im se kvoterbek povredio, no uvek nešto fali.

San Francisko već godinama važi za najkompletniji tim u čitavoj ligi. Od specijalnog tima, odbrane pa sve do napada sve je posloženo kako treba. Šlag na torti je bio potpis Kristijana Mekefrija koji se veoma brzo uklopio.

Bilo je tu nekih trzavica tokom sezone za San Francisko, ni ništa strašno. U pravo vreme su prvo oborili formu, a potom podigli i sada su tu gde pripadaju.

Šta tek reći za Detroit koji je ove godine prekinuo sušu od 30 godina kada su poslednji put osvojili diviziju? Četa koju predvodi Den Kembl je ove godine u Americi kupula mnoge neutralne navijače. Zaista, priča koja prati ove momke je za samo holivudske filmove. Od jednog rugla od tima, ovaj tim je izrastao u pravi plej of tim, a kruna svega jeste ovo konfrencijsko finale.

Ono što krasi ovaj tim jeste pravo ono lavovsko srce. Bore se Lajonsi svim silama i ove godine su pokazali da mogu da igraju sa svima. Da imaju svoje mane, ali imaju i vrline i ovo što su oni napravili je za svaki respekt.

Kladionice potpuno drugačije vide ovaj meč u odnosi na onaj iz AFC-a. Margina je postavljena na preko 50 poena i to jasno govori šta se očekuje.

Američka javnost i ti američki analitičari nisu bili zadovoljni partijom koju je San Francisko pružio protiv Grin Beja. To ne treba da čudi, jer ovako na papiru Grin Bej igrački ne leži San Francisku. Grin Bej u Džordanu Lavu imaju potentnog kvoterbeka koji ume da se rastči i predstavlja dvostruku opasnost. Grin Bej je mlad na svim pozicijama i na sve to su bili maksimalno rasterećeni. Zato ne čudi onako jako otpor Grin Beja.

Detroit sa Džaredom Gofom je druga priča. Gof nije igrač koji voli da igra pod pritiskom i kada ga uvedete u nelagodnu situaciju stvari se totalno menjaju. Dakle, bitka za meč će se voditi na liniji skrimidža i tu je San Francisko dosta dosta bolji.

Detroit inače ima problema sa rovitim igračima u ofanzivnoj liniji. Ne postoji igrač koji nije povređen, a kada igrate protiv ovog front sevena San Franciska svaki igrač je bitan.
Takođe, iskustvo igranja ovakvih mečeva je jako bitno. Gof možda sa Remsima jeste igrao Superboul, ali ko se seće loše se proveo protiv Nju Inglanda koji je vršio abnormalno veliki pritisak i sveo Remse na mizeran broj poena. Slično će biti i večeras.

Iz svega se može zaključiti da je San Francisko favorit i ova kvota 1,30 je u neku ruku i realna. Samo je pitanje da li je vredna rizika. Ko želi baš da igra neki fiks preporuka je neki hendikep na 49ers do 6,5 poena.

Specijal predlozi:

Kristijan Mekefri 86,5+ istrčanih jardi
Amon Ra Sent Braun 84,5 uhvaćenih jardi
Sem Laporta 47,5 uhvaćenih jardi

Kristijan Mekefri je ubedljivo najbolji raningbek u ligi i slobodno se može reći glavni šraf u napadu San Franciska. To je čovek na kojeg se uvek igra bez obzira da li San Francisko bio u vođstvu, ili ne. San Francisko ima jednu od najboljih ofanzivnih linija u čitavoj ligi koja maksimalno olakšava posao Mekefriju. Mnoge odbrane su propatile zbog Mekefrija, verujemo da će i Detroitova. Samo povreda može da ga spreči da dobije svoje lopte, nadamo se da to toga neće doći.

Amon Ra je glavna hvatačka opcija za Detroit. Vodimo se nekom opcijom da će Detroit pre svega igrati u svom stilu, a to je hrabro. Gof će zbog pritiska biti primoran da se što pre oslobađa lopte, a koga že gađati ako ne svoju omiljenu opciju. Ra je pokazao da je elitni risiver i svakako može odigrati dobar meč.

Nešto slično važi i za Sema Laportu koji igra na poziciji tajt enda. To je ujedno i druga hvatačka opcija u napadu Detroita. U regularnom delu sezone 889 uhvaćenih jardi uz 10 postignutih tačdauna. Jasno je kao dan da će i večeras imati svoje lopte.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje