nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Baltimor Rejvensi – Kanzas Siti Čifsi – Najava utakmice + Specijal predlozi

Ovog vikenda na programu su finalni mečevi u obe konkurencije. Program otvaraju ekipe iz AFC-a, a u velikom finalu će snage odmeriti Baltimor Rejvensi i Kanzas Siti Čifsi.
Prema kladionicama favorit u ovom duelu je Baltimor. Njihova pobeda se plaća sa kvotom 1,60 dok je margina za poene postavljena na 44,5.

Baltimor je ove godine veoma veoma dobar. Oni su ekipa koja je pobedila najviše plej ofe ekipa, ekipa sa pobedničkim skorom. Zasluženo su osvojili prvo mesto u konferenciji i posle dugo godina imaju i glavu i rep. Lamar Džekson je dosta napredovao, promena ofanzivnog koordinatora je donela rezultat i naravno nova oružja su svakako doprinela da Baltimor izgleda dobro u napadu.

Odbrana je takođe na najvišem mogućem niovu. Potpis Rokuana Smita je bio pravi potez, jer se ovaj momak pokazao kao vođa tog dela odbrane i svojim lidersvom ostale saigreče čini boljim. Po skoro svim defanzivnim statistikama Baltimor je najbolja odbrana u ligi tako da ne čudi što su tu gde jesu.

U divizijskoj rundi su bez većih problema savladali Hjuston Teksanse. U prvom poluvremenu je bilo malo problema, ali u drugom je došlo sve na svoje.
Sa druge strane su Kanzas Siti Čifsi koji šestu godinu u nizu igraju finale AFC-a. Napadački gledano ovi Čifsu su najslabiji u eri Patrika Mahomsa, ali kada imate njega kao vođu napada sve se menja. Bilo je mnogo sumnje u ovaj tim, a utakmica protiv Bilsa je pokazala da se šampioni nikada ne smeju otpisati.

Ono što je zanimljivo, a vezano je za Čifse jeste njihova odbrana. Posle dugo vremena može se reći da je odbrana jači deo tim. Defanzivni koordinator Spanjulo konačno ima prave sastojke i kada mu ih date onda može da napravi kvalitetnu odbranu. Zaista je to jedna kompaktna jedinica i jedinica na koju možete da se oslonit kada je teško.

Tok utakmice:

Baltimor jeste dobar, ali Kanzas je Kanzas. Veliki se hajp digao oko Lamara i družine i to sa pravom, no to ume da bude kontraproduktivno. Biće zanimljivo videti kako će Mahoms igrati protiv ove odbrane.

Ono što ne valja jesu vremenski uslovi. Prema vremenskoj prognozi tokom celog dana u Baltimoru pada kiša, a velike su šanse da će padati i tokom utakmice.
Smatramo da su kladionice malo potcenile Kanzas, jer je ova margina od 18,5 poena koliko se traži da oni postignu izuzetno mala. Plej of je domaći teren za Kanzas. Za razliku od Baltimora oni su odigrali mnogo mnogo više ovakvih utakmica i to ume da bude prevaga. Svi igrači Kanzasa su iskusniji od igrača Baltimora, tako da ako želite nešto da igrate jedino ovo ima neki value.

Specijal predlozi:

Ajzea Lajkli više od 20,5 uhvaćenih jardi 1,90
Gas Edvars više od 43,5 istrčanih jardi 1,80

Prošle nedelje smo se dvoumili oko Lajklija da li ga igrati ,ili ne i odustali smo, a izašao je. Od povrede Marka Endruza sjajni Lajkli je izašao i pokazao da se može računati na njega. Legitimna je opcija u crvenoj zoni i Lamar mu veruje. S obzirom da igra na poziciji tajt enda njegove rute su dugačke od 15 jardi pa naviše, što znači da je dovoljno da uhvati dve lopte i ovo prebaci.

Mana predloga je što se pomenuti Endru vraća, mada sumnjamo u njegovih mnogo snepova večeras, jer nije igrao 5-6 nedelje i još nije najspremniji.

Što se drugog igrača tiče u pitanju je trkač Edvards kojeg vredi igrati zbog uslova. Kao što smo rekli večeras će biti mokro, postoji velika šansa da će padati kiša i neće se ići mnogo na pas. Odbrana Kanzasa će verujemo biti fokusirana na Lamara, pa bi to Edvards mogao da iskoristi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje