petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sančo na korak od „Teatra snova“?

Prošlog leta i pored velikih špekulacija do transfera nije došlo, ali godinu dana kasnije deluje da je „sve gotovo“, barem prema pisanju nemačkih, ali i engleskih medija.

Naime, reprezentativac „Gordog Albiona“Džejdon Sančo tokom letnjeg prelaznog roka treba da pojača redove engleskog velikana – Mančester Junajteda.

21-godišnji krilni napadač je „navodno“ ugovorio sve detalje sa upravom „Crvenih Đavola“ koji bi na ime obeštećenja izdvojili oko 90 miliona eura njegovom trenutnom klubu, Borusiji Dortmund.

Popularni „Milioneri“ su proteklog leta insistirali na transferu od 120 miliona eura, što engleski gigant nije želeo da plati, ali deluje da su ovoga puta uspeli da „pronađu rešenje“.

Mančester Junajted bi tako u svoj doveo jednog od najtalentovanijih fudbalera na svetu i time napokon „pokrio“ deficitarnu poziciju na mestu desno-krilnog napadača, dok bi nemački tim zaradio veoma veliku svotu novca u sezoni u kojoj su objavili da su u finansijskom gubitku.

Sančo je u Borusiju Dortmund stigao u leto 2017. godine i za prvi tim ovog kluba ukupno je odigrao 137 utakmica na kojima je postigao 50 pogodaka i zabeležio 56 asistencija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje