utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Saudi pro league,najava,predlozi za klađenje ( subota)

Za danas smo za vas spremili dva predloga iz lige Saudijske Arabije.

17h Al Fateh-Al Wehda

Al Fateh dočekuje ovo kolo u dosta dobrom raspoloženju. Nakon lošeg starta sezone konačno su proigrali. U poslednja 4 meča u svim takmičenjima su ostvarili 3 pobede i to 3 prilično ubedljive pobede,što im daje samopouzdanje da nastave u istom ritmu i danas. Al Fateh je ekipa koja dosta golova daje,ali isto tako i dosta prima. Jednostavno igraju ofanzivan fudbal,što i nije previše čudno jer je njihov trener Slaven Bilić,trener koji voli taj stil igre.

Njihov današnji rival je ekipa Al Wehde. Al Wehda ovaj meč dočekuje,takođe u jako dobroj formi jer su u seriji od tri vezane pobede. Glavna tj udarna igla je nigerijski napadač Igalo koji je u dosadašnjem delu sezone postigao 5 golova,od toga 4 u poslednja dva meča. Ovaj meč će obeležiti i povratak Georgiosa Dionisa na stadion Al Fateha,ali sada u opremi rivala Al Wehde.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude efikasan meč sa golovima na obe strane.

Predlog: GG @ 1.50


20h Al Ahli-Al Etifaq

Jedan veoma zanimljiv duel nas očekuje. Duel dva tima koja povezuje nešto zajedničko, a to je Liverpul. Duel timova koji u svojim redovima imaju bivše Liverpulove igrače. Sa jedne strane Firmino, a sa druge Henderson,Vajlnandum i trener Džerard.

Firminov Al Ahli se trenutno nalazi na 6tom mestu. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Ronaldovog Al Nasrija 4-3 u jednom sjajnom meču. Al Ahli je možda i najbolje tj najpametnije kupovao ovog leta. Dok su drugi sve pare davali na napad,oni su u svoje redove dovodili igrače na svim pozicijama. Nekako najizbalansiraniji su tim. Imaju Mendija na golu,Mareza,Sent Maksima u veznom,Firminja u napadu, nekako svugde imaju dobre igrače. Mogli bi da naprave dobar rezultat ove godine.

Džerardov Al Etifaq u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Oni su u seriji od 4 pobede i to u svim takmičenjima. Kako vreme odmiče tako sve bolje i bolje izgledaju na terenu. U poslednjih 5 kola od maksimalnih 15,uzeli su 10 bodova i nalaze se pri vrhu po formi. Igraju napadački stil,zaista dosta golova daju,ali isto tako retko kad uspeju da sačuvaju svoju mrežu.

Prognoza: Duel dva ofanzivna tima bi mogao da nam donese meč sa dosta golova i to na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje