petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Biser Balkana – mlada nada Bundeslige?

Danas Vam predstavljamo jednog mladog i talentovanog fudbalera koji dolazi iz Nemačke, a poreklom je iz Prijedora. Trenutno se nalazi na odmoru u Sanskom Mostu sa svojom porodicom.

Anes Handanagić je rođen 16. januara 2003. godine u nemačkom gradu Nürtingen. Kako smo spomenuli roditelji su poreklom iz Prijedora, ali tokom boravka u BiH žive u Sanskom Mostu.

Fudbal je počeo trenirati kao petogodišnjak u lokalnom klubu TSV Owen gde je igrao sedam godina nakon čega prelazi u TSV Weilheim. Upravo je tu pokazao svoj potencijal te na leto prošle godine prelazi u SSV Ulm gde i danas igra za kadetski tim sa mnogo uspeha.

Ljubitelj je FC Liverpool, a fudbalski uzor mu je Zlatan Ibrahimović. Takođe redovno prati reprezentaciju BiH, te i FK Sarajevo. Može da igra na više pozicija, a najbolje mu odgovara napadač. Visok je 182 cm.

Osvajao je nekoliko nagrada za najboljeg igrača i strelca raznih turnira širom Nemačke. U pionirskom uzrastu (U15) bio je drugi najbolji strelac Republičke lige (Landesliga).

Trenutno igra za kadetski tim SSV Ulm koji se takmiči u Oberligi (2. Bundesliga) i na svom kontu ima šest golova. Pohađa Gimnaziju i vrlodobar je učenik.


Izvor: Bhtalents.net
Autor fotografije: Ibrahim Handanagić

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje