petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Serija A, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A sa nekoliko veoma zanimljivih mečeva.

15h Kremoneze-Fiorentina

Kremoneze u ovo kolo ulazi nakon nesrećnog poraza od Sasuola. U poslednje vreme su značajno podigli nivo igre,ali to je trenutno dovoljno za pretposlednje mesto. Od sigurne zone su udaljeni čak 12 bodova, tako da im je za opstanak potrebno značajno više od ovog trenutno. Ipak, pozitivno je to što im je februar bio dosta dobar. Uspeli su čak i prvu pobedu u ligi da upišu i to protiv Rome. U prethodnom kolu su odigrali dobar meč sa Sasuolom, uspeli su da se vrate nakon 2-0 do 2-2,ali je na kraju Sasuolo slavio golom u nadoknadi vremena. Upravo su ti golovi u nadoknadi veliki krivac za gomilu izgubljenih bodova u ovoj sezoni, imajući u vidu da su ih primili čak 5. Generalno odbrana je deo tima koji najviše ne štima tokom cele sezone. Napad se popravio i to pogotovo u poslednje vreme,ali jednostavno teško je osvajati bodove sa ovakvom odbranom.

Fiorentina ovo kolo dočekuje u dosta dobrom rasploženju. U seriji su od 4 vezane pobede, po dve pobede u Ligi Konferencija i u Seriji A. Te pobede su ih dovele do 12tog mesta, ušuškani su na sredini tabele, niti mogu da ispadnu, niti mogu da idu u Evropu, tako da će se njihov fokus zasigurno ustremiti ka Ligi Konferencija. Upravo sledeće nedelje imaju revanš protiv Sivaspora i brane prednost od 1 gola razlike. Ne bi začudilo da Italijano odmori neke od ključnih igrača kako bi ih sačuvao za taj revanš, jer realno to je trenutno jedino takmičenje gde mogu osvojiti nešto i sigurno da će to i pokušati.

Očekivani sastavi: 

Cremonese possible starting lineup:
Carnesecchi; Bianchetti, Vasquez, Ferrari; Sernicola, Benassi, Pickel, Valeri; Okereke, Tsadjout, Dessers

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Dodo, Milenkovic, Igor, Biraghi; Mandragora, Amrabat, Bonaventura; Gonzalez, Cabral, Saponara

Prognoza: Dobra forma napada Kremonezea,ali i fokus Fiorentine na drugo takmičenje mogao bi da nam donese jedan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.90


18h Roma-Sasuolo

Roma u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Nakon šokantnog poraza od Kremonezea u poslednjom nedelji februara, uspeli su da se uzdignu na najbolji mogući način. Prvo su savladali u derbiju Juvetnus, da bi zatim slavili i u Ligi Evrope protiv Sosijedada. Pobede su došle na klasičan Murinjovski način. Postignu 1 do 2 gola i zatvore sve prilaze svom golu. Trenutno se nalaze na 4tom mestu sa istim brojem bodova kao i Milan koji je na 5tom mestu. S obzirom da je cilj Liga Šampiona, a to donosi mesto u top 4, vremena za opuštanje nema. Mora Roma igrati maksimalno svaki meč. Nezgodno je to što im sledi i revanš u Ligi Evrope, gde brane prednost. Tu imaju šansu za trofej i to nije zanemarljivo, pogotovo ne za Murinja koji želi svaki trofej, pokazao je to prethodne sezone u Ligi Konferencija. Upravo zbog toga nije nemoguće da odmori neke igrače pred taj meč. Svakako da će tim biti slabiji neigranjem kapitena Pelegrinija koji se povredio u meču sa Sosijedadom.

Rival Rome na ovom meču, ekipa Sasuola u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Sasuolo je u jako dobroj formi. Oni su slavili na 6 od poslednjih 8 mečeva u ligi i to im je donelo trenutno poziciju broj 13 na tabeli. Oni su ušuškani na sredini tabele, niti mogu gore, ali niti dole, tako da nemaju taj rezultatski pritisak na sebi i upravo zbog toga su i opasni po rivale, jer igraju opuštenije. U ovaj meč ulaze nakon pobede protiv Kremonezea i to golom u poslednjim sekundama meča. Na tom meču su išli od vrha do dna i opet do vrha. Mnogo uspona i padova je viđeno na tom meču. Vratio se stari Sasuolo, jak napad i porozna odbrana. Sasuolo je tim koji igra jako dobro protiv velikih timova u Seriji A, posebno su motivisani na tim mečevima i nema sumnje da će to biti slučaj i na ovom meču. Dobra stvar je i povratak u tim kapitena Berardija. Sa njim je napad značajno jači.

Očekivani sastavi:

Roma possible starting lineup:
Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Bove, Spinazzola; El Shaarawy, Dybala; Abraham

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Zortea, Erlic, Ruan, Rogerio; Frattesi, Lopez, Henrique; Berardi, Pinamonti, Lauriente

Prognoza: Mogao bi ovo biti meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.98


20:45h Juventus-Sampdoria

Uprkos porazu u prethodnom kolu u derbiju protiv Rome, Juventus je u jako dobroj formi. U poslednjih 8 mečeva u svim takmičenjima imaju čak 6 pobeda i 1 remi. Na tabeli su trenutno na 12 bodova od top 4 i plasmana u Ligu Šampiona, tako da im treba velika serija pobeda kako bi stigli do tog cilja. Naravno, tako su daleko, zbog oduzimanja 15 bodova od strane lige. Da nije bilo toga,oni bi sada bili na poziciji broj 2, što samo govori kako igraju ove sezone. U Ligi Evrope su pobedili u prvom meču i sada ih u četvrtak očekuje revanš gde brane prednost. Liga Evrope je takođe prilika da uđu u Ligu Šampiona i sigurno da će to pokušati,a plasirali su se i u polufinale Kupa Italije. Dakle, što se tiče terena, dosta dobra sezona,ali nažalost neke druge stvari su se uplele i dovele do ovakvog epiloga. Moguće da će Alegri da rotira na ovom meču, Kijeza i Di Marija će odmoriti jer su roviti,Milik je povređen,ali bi trebalo naš Vlahović da počne meč, a moguć je povratak i Pogbe. Sve u svemu kakav god sastav da bude, oni ovaj meč moraju dobiti.

Njihov današnji rival je ekipa Sampdorije. Poslednjeplasirani tim na tabeli, koji su gotovo svi već prežalili i poslali u niži rang,ali se oni ne predaju. Bori se Stankovićeva Sampdoria na svakom meču maksimalno koliko god može,ali je ovaj tim toliko limitiran kvalitetom da i nemogu mnogo toga. Imaju ubedljivo najneefikasniji napad u Evropi sa samo 11 postignutih golova. Nemaju pobedu na domaćem terenu, a ni odbrana nije najbolja. Jedino na šta im se ne može zameriti jeste borbenost. Stvarno se bore na svakom meču maksimalno,ali nažalost to ne donosi mnogo toga.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Bremer, Bonucci, Danilo; Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic; Miretti; Vlahovic

Sampdoria possible starting lineup:
Ravaglia; Gunter, Nuytinck, Amione; Leris, Winks, Rincon, Augello; Cuisance; Rodriguez, Gabbiadini

Prognoza: Sve osim pobede Juventusa bilo bi veliko iznenađenje na ovom meču.

Tip: 1 i 2+ @ 1.75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje