sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Serija A, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak se nastavlja takmičenje u Seriji A. Na programu je nekoliko veoma zanimljivih mečeva.

15h Sasuolo-Udineze

Teški dani su pred Sasuolom. Sasuolo se nalazi na 19tom mestu, dakle u zoni ispadanja su,ali nisu bez šansi za opstanak. Trenutno su na samo 2 boda razmaka od sigurne zone, tako da im jedna pobeda donosi veliki preokret. Za tako nešto moraju krenuti sa boljim igrama. Sasuolo u poslednjih 5 kola ima svega 1 trijumf. U 2024. godini imaju čak 2 pobede i to je najveći problem. U 2024 godini im je stao napad i to je glavni razlog ovog posrtanja. Na 5 od 10 mečeva nisu postizali gol. Za tim koji je važio za naefikasniji u ligi je ovo jako loše. Dodatni problem jeste i povreda Berardija koji je završio sezonu. Dakle, sve lošija i lošija situacija za tim koji je pre samo par meseci bio u top 10 na tabeli.

Njima u goste dolazi ekipa Udinezea.Udineze u ovo kolo ulazi nakon poraza od Torina. Tim porazom Udineze je prekinuo dobru formu jer su samo kolo pre slavili na gostovanju protiv Lacija i tim trijumfom uručili otkaz Sariju. Upravo su tom pobedom i napravili sebi prostora da slobodno dišu. Udineze se nalazi na 14tom mestu,ali sa svega 2 boda prednosti u odnosu na zonu ispadnja. Dakle, imaju prostora,ali uz par loših rezultata mogu da uđu u problem. Što se tiče igre. Udineze je jedna ekipa koja nije previše efikasna. Nećete se nagledati efikasnih mečeva kada je tim iz Udina u pitanju. Oni igraju mečeve gde daju,ali i primaju negde 1 od 2 gola. To je neki njihov prosek.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Pedersen, Ruan, Ferrari, Viti; Racic, Obiang, Henrique; Defrel, Pinamonti, Lauriente

Udinese possible starting lineup:
Okoye; Ferreira, Bijol, Giannetti; Pereyra, Lovric, Zarraga, Payero, Kamara; Thauvin, Success

Prognoza: Ovo bi mogao da bude meč gde ćemo videti golove na obe strane.

Predlog: GG @ 1.85


18h Leće-Roma

Leće u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Salernitane. Konačno su slavili na gostovanjima, prvi put ove sezone. Ova pobeda im je donela 13to mesto na tabeli. Samim pogledom na mesto, reklo bi se da su sigurni,ali daleko od toga. Ove sezone će biti velika borba za opstanak, jer eto i Leće sa 13tog mesta ima svega 3 boda više od zone ispadanja. Dakle, vrlo su blizu da uz par loših rezultata uđu u problem. Upravo to podiže nivo opreznosti i upozorava da opuštanja ne sme da bude. Leće najvećih problema ima sa napadom. Napad Lećea je jedan od najneefikasnijih u ligi. Kada tome pridodate sasvim osrednju odbranu, normalno je da će strepeti do poslednjeg dana u vezi opstanka.

Njima u goste dolazi Roma. Roma od dolaska De Rosija igra sjajno. Od dolaska De Rosija, Roma je osvojila čak 22 boda. Samo je Inter osvojio više bodova u tom periodu od njih. Te dobre igre su dovele i do skoka na tabeli,pa se Roma sada nalazi na 5tom mestu sa svega 3 boda zaostatka za Bolonjom koja je na 4tom mestu. Dakle, ni mesto u Ligi Šampiona nije daleko. Ukoliko nastave sa ovako dobrom igrom mogu da se nadaju i tom 4tom mestu,ali im tu treba i kiks Bolonje. Generalno gledano, od dolaska Rosija, Roma mnogo bolje igra u napadu. Mnogo su ofanzivniji i pre svega efikasniji. Dibala i Lukaku igraju sjajno u tandemu i sigurno će biti glavna pretnja na ovom meču po gol Lećea.

Očekivani sastavi:

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Pongracic, Baschiroto, Gallo; Blin, Rafia; Almqvist, Ramadani, Piccoli; Krstovic

Roma possible starting lineup:
Svilar; Karsdorp, Mancini, Ndicka, Angelino; Cristante, Paredes, Bove; Zalewski, Lukaku, El Shaarawy

Prognoza: Roma bi trebalo da slavi na ovom meču,ali mi ćemo igrati “ sigurniju “ opciju.

Predlog: P/K 2 @ 1.73


20:45h Inter-Empoli

Iza Intera je mini serija od dva meča gde nisu slavili.Nakon ispadanja iz Lige Šampiona, usledio je i remi protiv Napolija. Sada Inter može u potpunosti da se fokusira na Seriju A i privede je kraju. Imaju 9 bodova više i ukoliko ovde pobede idu na +12 i to bi bilo to. Minimalne su šanse da Inter ne osvoji titulu ove sezone,ali nema opuštanja. Moraju nastaviti tako gde su stali, a današnji rival je jako dobar za to. Šta reći za Interovu igru ove sezone. Jednostavno savršena. Napad igra perfektno, postižu mnogo golova, zaista deluju ubedljvo, a isto tako deluje i odbrana. U Seriji A im ove sezone nema ravnih. Jednostavno, to je ta sezona. Nema sumnje da će danas krenuti maksimalno jako od starta jer im je potrebna ubedljiva pobeda čisto zbog te mini serije od par kikseva što su imali.

Njima u goste dolazi davljenih Empoli. Empoli je doveo specijalistu za borbe za opstanak Davide Nikolu i to je urodilo plodom odmah na startu. Vezali su par pobeda i remija i svi su se ponadali da će Davide Nikola opet lagano da odradi posao, međutim. Sve je to palo u vodu jer su oni u prethodna tri kola pretrpeli isto toliko poraza. To je dovelo do pada na tabeli pa se Empoli sada nalazi na 17tom mestu sa istim brojem bodova kao i Frosinone koji je u zoni ispadanja.Glavni problem Empolija ove sezone jeste napad. Svega 22 postignuta gola ih svrstava među timove sa najgorim napadima ove sezone. Odbrana i nije toliko loša msm na 40tak primljenih golova su, što je neka sredina.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Audero; Pavard, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Martinez

Empoli possible starting lineup:
Caprile; Bereszynski, Walukiewicz, Luperto, Pezzella; Cambiaghi, Zurkowski, Fazzini, Kovalenko, Gyasi; Niang

Prognoza: Inter je favorit na ovom meču i mogli bi videti dosta golova.

Predlog: 3+ @ 1.48

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje