ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sferopulos: Igramo za nas, ne za druge

KK Crvena Zvezda u četvrtak sa početkom od 19:30 gostuje u dvorani „Sinan Erden“, gde ih u sklopu poslednjeg kola regularnog dela Eurolige očekuje duel protiv, Anadolu Efesa.

„Crveno-beli“ nemaju rezultatski imperativ, dok je naredna utakmica izuzetno bitna za klub iz Istanbula, jer bi eventualnim trijumfom osigurali svoje mesti u plej-inu.

„Za mene je najvažnije šta ćemo mi da uradimo i kako ćemo mi da izgledamo. Igramo za nas, ne za druge. Sve poštujemo, sve protivnike, ali nama je utakmica bitna zbog nas. Borićemo se za sebe. Igramo našu poslednju utakmicu u Evroligi ove sezone i želimo da odigramo dobro. Najvažnije je da izađemo da se borimo svom snagom na oba kraja terena, da budemo pametni i pratimo plan utakmice. Efes ima toliko dobrih pojedinaca, mogu da te napadnu na više različitih načina – spolja, unutra… Zato moramo da budemo koncentrisani u svakom trenutku utakmice, da imamo odgovor. Znamo da su u dobrom momentu i da su u seriji pobeda, ali mi idemo da se borimo“, kazao je trener – Janis Sferopulos.

KK Crvena Zvezda je trenutno na skoru 11-22, dok je turski predstavnik na učinku 16-17.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje