sreda, 21. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice“ za danas – Februar 10.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

Predlozi:

U Engleskoj, poslednji meč na programu trebao bi lagano pripasti domaćinu uz minimum 3 gola viđena. Manchester City je prošlo kolo neočekivano remizirao, a sada će najverovatnije obradovati domaću publiku jer gosti dolaze bez suspendovanog Mahreza. Tip 1&2-5 golova 1.55.

U Francuskoj je ekipa Bordoa nanizala 3 pobede za redom, a gosti koji danas dolaze ne znaju za osvajanje bodova van svog stadiona u poslednjih 5 mečeva! Kvota na pobedu domaćina iznosi 1.50.

U Španiji kraljevski klub ima 19 bodova manje od Barcelone, ali ne pada im na pamet da ne igraju Ligu Šampiona sledeće godine, te stoga moraju dobijati utakmice kod kuće. Da pobede Sociedad dobijamo kvotu od 1.25.

Ukoliko tiket odigrate u kladionici Maxbet, dobićete kvotu od 2.91.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje