ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice“ za danas – Februar 25.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

U Nemačkoj će Lajpcig na domaćem terenu pokušati da napravi pozitivan rezultat protiv Kelna koji je očajan na gostovanjima. Red Bull je prošao u dalju fazu Lige Evrope nakon eliminacije Napolia u dvomeču, a realno je za očekivati da protiv poslednjeplasirane ekipe osvoje sva 3 boda kako bi nastavili pohod ka Ligi Šampiona. Koeficijent je 1.50.

Na poslednjih 7 mečeva na Apeninskom poluostrvu, Fiorentina je 7x trijumfovala na domaćem terenu protiv Letećih magaraca. Da to učine i 8x protiv Cheiva koji je očajan gost ove sezone, dobijamo koeficijent takođe 1.50.

Anderlecht je u stvarno očajnoj formi jer u poslednjih 5 utakmica nisu ostvarili trijumf, ali danas protiv nejakog gosta imaju šansu da poprave bilans. Koeficijent 1.35.

Ukoliko vaš tiket odigrate u Maxbet kladionici, možete naplatiti koeficijent od 3,04!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje