utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice“ za danas – Januar 20.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

Krenućemo redom selekcijom mečeva kako su oni izlistani na našem partnerskom sajtu Rezultati.com

U Premier Ligi Arsenal je posrnuo na poslednjim mečevima jer nema pobedu na poslednjih 5 (računajući i kup takmičenja), dok za Chelsea ne igraju Morata i Pedro zbog crvenih kartona. Sa druge strane Burnley je ekipa koja igra solidno na domaćem terenu, ali gubi od velikih timova (Liverpool, Tottenham, Arsenal). Ukoliko danas Manchester United odnese pobedu, možemo naplatiti kvotu 1.60.

U Francuskoj ligi, Montpeliier nije sjajan na domaćem terenu, ali zato njihov današnji rival Toulouse je očajan u gostima gde su vezali 6 poraza za redom. Pobeda domaćina se plaća 1.75.

U Španiji naizgled lak zadatak ima ekipa Altetico Madrida čija pobeda se plaća kvotom 1.35, a mi ćemo rizikovati dodati taj par kao poslednji na naše sigurice.


Ukoliko vaš tiket odigrate u Maxbetu, dobićete kvotu od 3.78 na Fix tiket. Srećno!


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje