petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice“ za danas – April 7.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

U francuskoj ligi, u kneževini bi Monaco trebao da dobije Nantes. Na 7 kola do kraja Monaco teško može da prestigne PSG koji je juče remizirao sa ekipom St Ettiene-a, međutim žele da zadrže drugu poziciju a između ostalog igraju odlično na domaćem terenu na kojem su na poslednjih 5 duela sa današnjim rivalom imali 4 trijumfa. Za novi koeficijent je 1.55.

Bavarski derbi u nemačkoj gde Augsburg igra protiv Bayerna koji je napravio dobar rezultat u Španiji pobedivši Sevillu 2:1. Sigurno je da su se mentalno malo istrošili, ali ne baš toliko da kladionica da kvotu od 1.55.

U Italiji, Roma igra derbi protiv ljubičastih iz Firence. Takođe, Vučica ima meč Lige Šampiona u utorak protiv Barcelone (gde gubi 1-4), te je moguće da su mislima već okrenuti ka tom meču. Takođe, Fiorentina je u odličnoj formi i dobili su 5 poslednjih mečeva, a dupla šansa se plaća koeficijentom 2.00.

Ukoliko tiket odigrate u Maxbet kladionici, možete naplatiti kvotu 4.81.

Povezani članci

5 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje