petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sijetl Sihoksi – Njujork Džajantsi – Najava meča

Stadion po imenu Lumen Fild biće poprište duela u kom će snage odmeriti Sijetl Sihoksi i Njujork Džajants. Kladionice maksimalno favorizuju Sijetl sa kvotom 1,20, a margina na poene iznosi 46,5.

Sijetl Sihoksi:

Sijetl u 13. nedelju NFL šampionata ulazi sa skorom 8-3. Nakon dva teška poraza, četa koju predvode Pit Kerol i Rasel Vilson je upisala dve veoma lepe pobede protiv Arizone i Filadelfije. Povratak startnih trkača Krisa Karsona i Karlosa Hajda je bio od krucijalne važnosti, jer kada su oni tu taj napad je ubitačan, jer opasnost preti sa svih strana. Po automatizmu Rasel Vilson manje rizikuje i Sijetl igra perfektno.

Odbrana iz kola u kolo izgleda sve bolje. Dolazak Danlopa iz Sinsinatija je bio pun pogodak za Sijetl, jer je sada pas rush mnogo bolji. Pritisak na kvoterbeka je sve jači i to naravno utiče da odbrana bude veoma dobra.

Sijetl ima sve u svojim rukama da na kraju budu prvaci divizije. Danas su favoriti, a na ruku im ide i činjenica da rivali unutar divizije imaju teške mečeve.


Njujork Džajantsi:

Njujork Džajantsi iz kola u kolo igraju sve bolje. Čini se da Džo Džadž zna šta radi i polako se vide obrisi njegovog rada. Odbrana je fantastična, Danijel Džouns je konačno shvatio da ne treba da gubi lopte, i kada se tako stvari poklope Džajantsi po pravilu igraju dobro. U ovom trenutku su u nizu od tri pobede (Vašington, Sinsinati i Filadelfija). Zli jezici će reći da su to pobede protiv slabijih timova, ali situacija u diviziji u kojoj se nalaze Džajantsi je takva da se svaka pobeda gleda. U ovom trenutku oni drže prvo mesto koje vode u plej of, ali daleko od toga da je tu sve gotovo.

No, kada se sve generalno slgleda, Džajantsi izgledaju korektno i to bi u budućnosti uz neka pojačanja moglo da bude odlično.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Sijetl je ovde izraziti favorit i tu nema pogovora. Mi ćemo im danas ukazati poverenje iz razlog što imaju mnogo bolji tim, mnogo bolji stručni štab, a Džajantsi imaju problema sa povredama. Naime, njihov startni kvoterbek Danijel Džouns je u prethodnoj utakmici doživeo povredu zadnje lože, i pola nedelje nije trenira. Za sada je pod znakom pitanja, ali kada je povreda lože u pitanju ona zahteva minumum sedam dana lečenja, i sve su prilike da će Džouns propustiti današnji meč, što je veliki udarac za ovaj tim. Njegova zamena će biti Kolt Mekoj koji jeste vetaran, ali je imao sedam utakmica na kojima je bio starter u poslednjih devet godina. Daleko je od neke igračke forme i ne verujemo da će napad Džajantsa sa njim moći nešto protiv odbrane Sijetla.

Odbrana Džajantsa koliko god da je dobra ne može tokom cele utakmice da parira napadu Sijetla koji u proseku postiže 30 poena. Očekujemo mnogo kratkih napada Džajantsa i da napad Sijetla bude mnogo duže na terenu, što će nadamo se biti dovoljno da Sihoksi pokriju hendikep.

Predlog za klađenje: Pobeda Sijetla sa 10 i više poena razlike


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje