petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Siner prvi finalsta u Torinu

Italijanski teniser Janik Siner prvi je finalista Završnog mastersa u Torinu. Italijan je u polufinalu savladao Rusa Danila Medvedava. Rezultat je bio 2:1, po setovima 6:3 6:7 (4:7) 6:1.

Još jedna u nizu fenomenalnih partija Sinera koji je čini se tempirao formu u pravo vreme. U prvom setu ključan je bio četvrti gem u kojem je Medvedev na nestvaran način posle 40-0 uspeo da izgubi servis. Siner je nakon toga rutinski odservirao do kraja seta.

Drugi set je protekao u znaku servera. Koliko su bili dominatni potvrđuje i podatak da je viđena samo jedna brejk lopte i to na servis Sinera. Siner je to bez problema spasio, pa se otišlo u taj brejk koji Medvedev igra bez greške i dobija ga rezultatom 7:4.

Momentum je bio na strani Medvedeva nakon izjednačenja. Očekivalo se da će Rus pritisnuti protivnika koji je bio u nokdaunu, a desilo se suprotno. Medvedev je naprasno prestao da igra i počeo da poklanja i poklanja. Siner je sve to oberučki prihvatio i sa dva laka brejka obezbedio finale i to bez poraza.

U velikom finalu Siner će igrati protiv boljeg iz duela Đoković/Alkaras. Taj meč je na progrmu od 21:00.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje