nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sineru masters u Kanadi

Italijnski teniser Janik Siner šampion je mastersa u Kanadi. Siner je u velikom finalu savladao Australijanca Aleksa De Minora sa 2:0, po setovima 6:4 6:1.

ATP Tour on Twitter: „“If at first you don’t succeed, try, try again“ 👏 Third Masters 1000 final, first triumph, @janniksin downs de Minaur 6-4 6-1 @NBOtoronto | #NBO23 https://t.co/68GFaXSU3C“ / X

Narodski rečeno, treća sreća za Sinera. Nakon dva izgubljena masters finala u Majamiju, Italijan je smogao snage da danas odigra gotovo savršen meč. Dominirao je tokom većeg dela meča, a ključ je svakako bio prvi set. Očekivano, nervoza je bila prisutna na obe strane, pa smo na startu videli razmenu brejkova. Sredinom seta se desilo nešto slično, a ključan detalj bio je deseti gem kada je Siner napravio brejk i potom poveo sa 1:0.

Od takvog šoka De Minor nije uspeo da se oporavi, a sa druge strane Sineru je pao veliki teret sa leđa i počeo je da igra mnogo bolje. Nastavio je da teroriše servis protivnika i sa dva laka brejka prelama meč na svoju stranu.

Titula u Kanadi je najveća za Sinera u dosadašnjem delu karijere, a to mu je osma titula u karijeri.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje