subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sinsinati Bengalsi – Pitsburg Stilersi – Najava meča

Monday night fottball nam donosi divizijski derbi severne divizije AFC konferencije. Snage će odmeriti Sinsinati Bengalsi i Pitsburg Stilersi. Situacija je takva da su Stilersi apsolutni favoriti sa kvotom 1,10, a margina na poene iznosi 40,5.

Sinsinati Bengalsi:

Bengalsi su ove sezone imali prvog pika na draftu i pogodili sa izborom. Džo Burou je sjajno vodio ovaj tim, ali dogodilo se ono najgore. Mladi kvoterbek je pokidao prednje ukrštene ligamente i za njega je sezona odavno gotova. Bengalsi i sa njim nisu imali neke planove, jer je od ove sezone krenulo sa promenama. Promenjen je trener, promenjen je kvoterbek i u budućnosti će biti još promena. Sa Boruom kao vođom Bengalsi su u većini utakmica bili u egalu, ali od kada se on povredio to ne liči ni na šta. Napad ne postoji, odbrana takođe i čini se da jedva čekaju da se sezona završi.

Pitsburg Stilersi:

Posle 11-0 i mitu o nepobedoviosti, Stilersi su doživeli dva vezana poraza. Već neko vreme Stilersi ne igraju na nivou i onako kako bi igrao tim sa maksimalnim skorom. Prvi skalp im je skinuo Vašington pre svega sjajnom odbranom, a nakon toga ih je pobedio i Bafalo. Mnogo toga u poslednje vreme ne štima u redovima Stilersa. To pre svega odnosi na napad koji ne funkcioniše kako treba. Trčanje ne postoji, pojavio se problem sa ispuštanjem lopti kod gotovo svih hvatača i porazi su bili neminovni. Jedina konstnta kod ovog tima jeste odbrana, ali i ona ima svoje limite.

Ova dva vezana poraza su dovela do toga da Pitsburg izgubi prvo mesto u konferenciji i slobodan vikend u plej ofu. Sada nije sve u njihovim rukama i pod hitno im treba jedna ubedljiva pobeda.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Nisu kladionice slučajno postavile 1,10 na pobedu Stilersa. Ovde se pobeda ne dovodi u pitanje, jer Bengalsi izgledaju očajno na svim linijama. Oni će večeras igrati sa tek trećim kvoterbekom, jer se i Brendon Alen povredio. Večeras će startovati Rajan Finli i sa njim teško da će napraviti mnogo toga protiv top 5 odbrane u ligi.

Sa druge strane treba očekivati da Pitsburg iskali bes nad nekim, a Bengalsi su čini se pravi protivnik za takav scenario. Očekujemo enorman pritisak na kvoterbeka i vrlo verovatno i defanzivni tačdaun. Napad bi morao da radi kako treba, jer su Bengalsi po svim parametrima pri dnu tabele kada je odbrana u pitanju.

Dvoumili smo se između opcije hendikepa i timskog overa na Pitsburg i izabrali ovo drugo, jer 4 tačdauna nam se ne čini kao mnogo u ovoj utakmici.

Predlog za klađenje: Pitsburg više od 27,5 poena 1,85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje