petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sinsinati Bengalsi – Pitsburg Stilersi – Najava meča uz predlog za klađenje

Od 19:00 u Sinsinatiju snage će odmeriti Sinsinati Bengalsi i Pitsburg Stilersi. Dakle, imamo jedan divizijski derbi koji može biti enormno značajan na stanje u diviziji i plasman u plej of.

Posle 10 odigranih kola Sinsinati je na skoru 6-4, a Pitsburg je na skoru 5-4. Bengalsi su favoriti sa kvotom 1,54, a margina za poene je postavljena na 46,5.

Biće ovo drugi duel ova dva tima. Prvi su dobili Bengalsi i to vrlo ubedljivo, ali ovaj meč će sigurno biti drugačiji.

Bengalsi igraju iznad očekivanja. Džo Burou se vratio posle povrede prednjih ukrštenih ligamenata i igra kao povrede nije bilo. Njegova konekcija sa Džamarom Čejsom je odlična i to je bio pravi pogodak za Bengalse. Njih dvojica su igrali zajedno na koledžu i očigledno je da je konekcija i dalje tu.

No, nisu Bengalsi samo Burou – Čejs. Pored Čejsa tu se izdvaja još Ti Higins kao i Tajler Bojd. Naravno, nikako ne smemo izdostaviti ni Džoa Miksona. Zaista, Bengalsi izgledaju veoma kompaktno, a može se reći da su sazreli možda i ranije nego što se očekivalo.

Sa druge strane su Stilersi, koji u ovaj meč ulaze nakon poraza od Čardžersa. Mogli su to Stilersi da dobiju, da je bilo malo više koncetracije u odbrani. Big Ben je odigrao dobru utakmicu posle duže vremena, ali džaba sve kada je u odbrani duvalo na sve strane. No, nisu Stilersi otpisani. I dalje je taj tim u igri i nikada ga ne treba otpisivati.

Analiza meča:

Bengalsi jesu favoriti, jer rezultati koji oni ostvaraju se ne mogu zapostaviti. No, to ne znači da će oni ovaj meč dobiti. Dueli u ovoj diviziji su uvek 50/50 i može da dobije bilo ko.

Veliko pojačnje za Stilerse je povratak Ti Džej Vota na teren. Upravo je njegov izostanak bio razlog zašto su Stilersi prethodne nedelje primili 40+ poena. Kada je on na terenu, ta odbrana igra na mnogo višem niovu. Vat je nerešiva enigma za ofanzivne linijaše protivničkog tima, jer se uvek nekako domogne kvoterbeka. Na teren se vraća i Mika Ficpatrik, sjajni sejfti koji drži taj sekonderi na okupu. Njih dvojica su možda i najbitniji igrači u odbrani Stilersa i Bengalsi neće lako do poena.

Mi ovde mirišemo jedan debeli under. Sada smo u fazi sezone kada se odbrane dižu na maksimum, jer se igra za plej of. Kao što smo rekli, stanje u ovoj diviziji je veoma tesno i svaki meč može biti presudan. Bengalsi takođe imaju veoma dobru odbranu, a i biće im mnogo lakše da brane napad Stilersa koji igra toplo hladno.

Predlog za klađenje: Manje od 45,5 1,67

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje