subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Soči predstavio 3 pojačanja

Ruska trećeligaška ekipa Soči danas je objavila imena trojice igrača koji bi trebali da doprinesu kvalitetnijem fudbalu u drugom delu sezone. U klub sa obale Crnog mora stigli su golman Igor Kot, defanzivac Konstantin Morozov i vezista Aleksej Averjanov. Detalji transfera i novih ugovora još uvek nisu objavljeni.

36-godišnji golman Igor Kot stigao je iz redova drugoligaške Mordovije. Član tog kluba postao je tokom leta prošle godine, a u prvom delu tekuće sezone zabeležio je 2 nastupa i pritom je primio 2 gola.

24-godišnjem desnom beku Konstantinu Morozovu ovo će biti prvi angažman posle 6 meseci pauze, jer je tokom avgusta prošle godine raskinuo ugovor sa ekipom Jeniseja. Za taj klub je u kratkom periodu od jula do kraja avgusta ostvario samo 3 nastupa.

31-godišnji ofanzivni vezista Aleksej Averjanov takođe je u novi klub stigao kao slobodan agent. Poslednji klub za koji je nastupao bio je Tambov, čije redove je napustio tokom januara tekuće godine. Za Tambov je od leta 2015. godine ostvario 32 nastupa, a postigao je 4 gola i 4 asistencije, dok je u prvom delu tekuće sezone na terenu viđen 15 puta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje