subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Solidan otpor Kecmanovića, ali Medvedev ide u finale Los Kabosa

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Los Kabosu. Na Kecmanovićevom putu se isprečio Rus Danil Medvedev koji je slavio sa 2:0, po setovima 7:6 (7:1) 6:1.

(14) Tennis TV on Twitter: „Into his 26th career final 👏 @DaniilMedwed defeats Kecmanovic 7-6 6-1 under the lights in Los Cabos! #ATC2022 https://t.co/EMzydCtfg5“ / Twitter

Više nego solidan otpor srpskog tenisera, ali jasno je da ne dostaje još malo iskustva da bi se ovakvi mečevi dobijali. Kecmanović je sjajno počeo meč. Bio je furiozan na svoje servis gemove i čak prvi došao do brejka u četvrtom gemu. Sve je bilo idealno do uvek ključnog sedmog gema kada je Kecmanović ispustio svoj servis. No, i od tad sve je bilo u egalu, a onda je došao taj brejk koji je rešio i meč.

U taj brejku prvog seta ruka Kecmanovića se potpuno stegla, donosile su se pogrešne odluke, a rezultat svega jeste ubedljivih 7:1 za Medvedeva.

Takav rasplet prvog seta jako je uticao na igru Kecmanovića u nastavku. Njegova igra se raspala, a iskusni igrači poput Medvedeva znaju to da prepoznaju i što je bitnije i iskoriste. Rus je lako napravio dva brejka i tako priveo meč kraju.

Za titulu u Los Kabosu Medvedev će igrati protiv Britanca Kamerona Norija koji je savladao Kanađanina Feliksa Ožea Alijasima.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.tennisnet.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje