ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Solskjaer: Sudbina ostaje u našim rukama

Menadžer Mančester Junajteda, Ole Gunnar Solskjaer požalio je zbog propuštene prilike da se plasira u drugu fazu Lige šampiona pre poslednjeg meča u grupi ‘H’.
Englezi su izgubili sa 1:3 kao domaćini od Paris Sen Žermena, a čak i remi bio bi dovoljan za nastavak u eliminacionoj fazi. U poslednjem meču, tim gostuje RB Lajpcigu, koji je takođe sa 9 bodova, kao i Junajted i PSŽ.

https://youtu.be/OvWZQTfEsNQ?t=10

Razočaravajuće je što nismo uspeli da se kvalifikujemo posle ove utakmice. Odigrali smo dobro, ali nije se dogodilo. Jednostavno nije trebalo da se dogodi. Sve je na kraju odlučeno iz sitnih detalja, pa su pobedili. Stvorili smo dovoljno situacija, ali nismo uspeli da ih realizujemo “, rekao je Solskjaer.

Dobra stvar je što naša sudbina ostaje u našim rukama. Ako pobedimo u Lajpcigu, kvalifikovaćemo se. Želimo da nastavimo u Ligi šampiona i moramo to pokazati sledeće nedelje snažnom igrom i pobedom. Svoj učinak iz prvog meča možemo iskoristiti kao prednost kao domaćin protiv Leipziga. Tada smo se dobro branili i bili vrlo efikasni u kontranapadima „, dodao je.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje