nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Specijal kartoni AKN 18. Januar

Nastavljamo sa predlozima za kartone na Afričkom kupu nacija.

Za danas smo vam spremili jedan zanimljiv predlog.

21h Egipat-Gana

Kakav meč, strašan meč. Duel dva tima koja su na ovo takmičenje ušla sa ogromnim ambicijama,ali takmičenje nije počelo baš najbolje. Oba tima su doživela neuspehe. Egipat je remizirao,dok je Gana poražena. Dakle, u ovaj meč ulaze sa ambicijama da slave, jer bi u slučaju poraza, neka od ekipa mogla da se nađe u jako nezgodnoj situaciji vezanoj za prolazak dalje. Upravo zbog toga očekujem jedan jako napet meč,tenzičan,dosta grub meč, a samim tim i dosta kartona.

Egipat je u prvom kolu dobio jedan žuti karton.

Sa druge strane, Gana je u prvom kolu dobila 3 žuta kartona, što i nije previše čudno, jer je Gana reprezentacija koja generalno dobija jako mnogo kartona.

Ovaj meč će suditi Gabonac Pierre Atcho. Jedan mladi sudija, koji ima tek 31 godinu. Dakle, dosta igrača na terenu će biti starije od njega. On je do sada većinom sudio mečeve U17 reprezentacija. Sudio je i nekoliko mečeva A timova i na tim mečevima je pokazivao dosta kartona.

Ovo bi mogao da bude jedan meč sa velikim brojem kartona, tj mogli bi da vidimo preko 3.5 kartona, nekako, moj utisak je da su kladionice za jedan karton manju granicu stavile.

Predlog: više od 3.5 kartona @ 1.73 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje