petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Specijal kartoni AKN 17.Januar

Nastavljamo sa predlozima za kornere. Za danas smo vam spremili jedan zanimljiv predlog za kornere sa Afričkog kupa nacija.

18h Maroko-Tanzanija

Maroko je na ovom meču veliki favorit i trebalo bi da slave,ali videli ste već prethodnih dana da je takmičenje u Africi specifično, jer favoriti teško dolaze do pobeda. Upravo zbog toga treba biti oprezniji pri igranju ovog meča što se tiče pobednika.

Ono što bi mogli da vidimo na ovom meču jesu kartoni. Maroko je generalno dosta nedisciplinovana ekipa i potrebno im je jako malo kako bi krenuli da budu grubi, prljavi, što povlači kartone za sobom.

Što se tiče Tanzanije, oni će igrati borbeno, nemaju drugog načina da se suprostave Maroku. Moraju biti grubi, agresivni, neumorni, dakle, moraju izginuti na terenu ukoliko žele nešto na ovom meču, jer kvalitet nemaju msm u odnosu na Maroko. Slično kao sinoć na meču Tunisa i Namibije,gde su fudbaleri Namibije izginuli. E sad, ovakva igra često dovodi do kartona, jer je to na “ ivici noža “.

Ovaj meč sudi sudija iz Čada. Reč je o Alhadi Mahamatu,mladom sudiji koji nema mnogo iskustva. Gledajući njegovo suđenje mečeva reprezentacija i klubova generalno, sudija je koji daje u proseku 3 do 4 kartona po meču.

Ova dva tima su odigrala jedan meč u prethodnoj godini jer se nalaze u istoj grupi u kvalifikacijama za SP. Taj meč je dobio Maroko, a duel je obeležilo  7 žutih i 1 crveni karton.

Predlog: više od 3.5 kartona na meču @ 1.80 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje