sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Srbija do prvog boda u Lisabonu!

Početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protekao je odlično, iz perspektive fudbalera reprezentacije Srbije. U Lisabonu su podeljeni bodovi, te je fudbalska reprezentacija Srbije na možda i najtežem duelu koji je čeka tokom kvalifikacija uspela da izbori pozitivan rezultat.

Utakmica je završena rezultatom 1:1, a strelci su bili Dušan Tadić u 7. minutu za Srbiju (sa penala) i Danilo Pereira u 42. minutu za Portugal. Pored pomenutih golova, igru su obeležili maestralni potezi jednog od najboljih fudbalera Ajaksa, Dušana Tadića, kao i žustra borbenost od strane srpskih reprezentativaca. Povredu na ovom susretu doživeli su Ronaldo za Portugal i Gaćinović za Srbiju.

Sam kraj utakmice protekao u odbrani gola Srbije. Intenziteti napada su se smenjivali, želja za trijumfom je postojala na obe strane, a može se reći da „respekt“ prema protivniku nije postojao, što je u fudbalu danas itekako bitno.

Ukrajinci su u okviru grupe B savladali Luksemburg u gostima rezultatom 2:1, te je trenutno Ukrajina 1. na tabeli sa 4 boda iz prva 2 kola, Luksemburg 2. sa 3 boda iz prva 2 kola, Portugal 3. sa 2 boda iz prva dva kola, dok Srbija zauzima 4. mesto uz 1 bod iz 1 odigranog meča, a Litvanija je bez bodova nakon jednog odigranog susreta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje