sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Srbija i Crna Gora u Trebinju 25. aprila

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić i predsednik Plivačkog vaterpolo saveza Crne Gore Đuro Marić bili su, između ostalih, u ponedeljak gosti Trebinja gde je dogovoren prijateljski meč reprezentacija dve zemlje.

Sastanak je upriličio Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja povodom svečanog otvaranja zatvorenog bazena u gradu na jugu Hercegovine.

– Izuzetno veliki događaj i utakmica koja će se taj dan odigrati između reprezentacija Srbije i Crne Gore. Mislim da je to veliki događaj za Trebinje, ali i uopšte za popularizaciju ovog sporta koji moće da bude baza klubovima u okruženju, a kojih ima mnogo. I naravno, bazen može da koristi u rekreativne svrhe i Trebinjci će imati priliku da koriste dobrobit vode i u lekovita svojstva – rekao je Dejan Savić, koji je istakao da je bazen izgrađen po svim standardima i na viskokom nivou te da ima izuzetnu saradnju sa Gradom Trebinjem.

– Odličan plivački kompleks i nadam se da će saradnja koju smo pokrenuli biti sve bolja i uspešnija u korist svih nas – rekao je Marić, a prenosi Radio Trebinje.

Zatvoreni bazen na koji se čekalo praktično decenijama izgrađen je odmah pored Olimpijskog bazena „Banje“ i sada čine jedan kompleks.

Bazen će zvanično biti otvoren 25. aprila duelom Srbije i Crne Gore.


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje