petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Srbija u ponedeljak protiv Finske

U ponedeljak, 30. novembra od 18 časova, reprezentacija Srbije će u Metro Areni u Espu odigrati meč 4. kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2022. Zbog poznate situacije sa virusom Kovid 19, reprezentacija Srbije i ovu utakmicu igra u “balonu”. Iako će rival “Orlova” biti reprezentacija Finske, formalni domaćin utakmice biće Srbija.

Finska i Srbija su se u okviru ovih kvalifikacija već sastajale tokom februarskog “prozora”, kada je baš u Espu naš tim odneo pobedu rezultatom 58:80. Pred naredni meč, selektor Igor Kokoškov je izjavio:

Igrali smo nekoliko puta sa njima tokom poslednjih godina. Igrali smo i tokom prethodnoh “prozora”, tako da su nam dobro poznati. Do sada se nismo bavili njima jer je fokus bio na prvoj utakmici, ali ćemo se tokom današnjeg dana pripremiti. Imamo jedan dan između utakmica. Znamo da igraju kod kuće, bez publike, ali se u svojoj hali osećaju komotno i da sa navijačima ili bez navijača imaju prednost domaćeg terena.

U subotu, reprezentacija Srbije je izgubila od Švajcarske sa 92:90 dok je Finska poražena od Gruzije sa 96:88. U grupi E, reprezentacija Gruzije neporažena posle 3 kola, dok Srbija, Švajcarska i Finska imaju učinak 1:2. Na Evropsko prvenstvo će se uz Gruziju koja je jedan od domaćina kvalifikovati još dva tima iz naše grupe.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje