petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Srbin pojačao Bordo na 6 meseci

Vukašin Jovanović izdanak omladinske škole Crvene Zvezde, prešao je danas na šestomesečnu pozajmicu iz ruskog Zenita u francuski Bordo.

Jovanović se najbolje snalazi na poziciji štopera, a može da odgovori zadacima i na mestu defanzivnog veznog fudbalera. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Crvene Zvezde, a za seniorski tim odigrao je 35 meča i postigao 2 gola. U zimskom prelaznom roku 2016-te kupuje ga Zenit iz Sankt Petersburga u transferu vrednom 1,7 miliona evra. Jovanović će pokušati da se nametne Zenitu igrama u francuskom šampionatu u dresu Bordoa, koji je bio zainteresovan za Jovanovića i prilikom njegovog odlaska iz Zvezde. Jovanović je standardni član mlade reprezentacije, a borba za mesto u reprezentaciji još jedan je motiv da Jovanović pronađe klub u kojem će imati minutažu.

Borodo je danas realizovao i transfer defanzivnog veznog fudbalera Younousse Sankharea koji je doveden za 2,25 miliona evra iz Lila. Povremeni je reprezentativac Senegala za koji je nastupao 6 puta i postigao 1 gol.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje