četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Srpski derbi u trećem kolu Vimbldona

Srbija će u trećem kolu Vimbldona imati dva igrača, a jedan će sigurno otići u četvrto kolo, jer će se igrati srpski derbi između Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića.

Do plasmana u treće kolo prvi je stigao Novak Đoković. Treći teniser sveta je na Centralnom terenu savladao Australijanca Tanasisa Kokinakisa rezultatom 3:0, po setovima 6:1 6:4 6:2.

Dosta bolji meč za Đokovića u odnosu na onaj iz prvog kola. Danas su svi udarci bili perfektni, posebno ritern koji je kao i uvek radio sjajan posao. U pravim trenucima je Đoković pravio brejkove i izbegao eventualnu dramu.

Kecmanović sa druge strane na mnogo teži način dolazi do trećeg kola. Kecmanović je savladao upornog Čileanca Alehandra Tabila rezultatom 3:1, po setovima 7:6 (7:4) 7:6 (7:6) 3:6 6:3.

Blago rečeno dramatičan meč sa mnogo uspona i padova sa obe strane, ali i u takvim okolnostima Kecmanović je pronašao put do pobede. Mladi srpski as je osvojio dva seta koja su bila i ključna, jer su rešena kroz taj brejkove.

Tabilo je odgovorio u trećem setu smanjivši na 2:1, no Kecmanović u četvrtom setu podiže nivo igre i izbegava svaku dramu.

Đoković i Kecmanović su do sada dva puta odmerili snage i oba puta je slavio Đoković.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje