četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Krajinović nemoćan, Kirjos u trećoj rundi Vimbldona

Srpski teniser Filip Krajinović završio je svoje učešće na Vimbldonu u drugom kolu. Na njegovom putu se isprečio Australijanac Nik Kirjos koji je slavio rezultatom 3:0, po setovima 6:2 6:3 6:1.

Krajinović je danas bio nadigran u svim segmentima igre. Kirjos je bio više nego raspoložen za tenis i sve mu je polazilo od ruke. Sve je počinjalo od sjajnog servira na koji Krajinović niije imao odgovor.

U prvom setu Krajinović nije osvojio poen na protivnički servis i sa takvom igrom na riternu nije imao šta da traži. Kirjos je lako napravio dva brejka i poveo sa 1:0.

Sličan scenario viđen je i u drugom setu. Kirjos proleće kroz svoje gemove, a mnogo više igre bilo je u gemovima Krajinovića. Srpski teniser se baš mučio sa servisom i bio je pod velikim pritiskom koji nije mogao da izdrži. Poklekao je odmah na stratu seta i to je bilo dovoljno za Kirjosa.

Nakon 2:0 Krajinović je potpuno potonuo. Svestan da nema šanse da prokrene meč potpuno je digao ruke, a Kirjos je sa druge strane sa dva tri brejka rutinski priveo meč kraju.

U trećoj rundi Kirjos će igrat protiv boljeg iz duela Cicipas/Tomson.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje