četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Šta će biti sa utakmicom Vojvodine i Čukaričkog?

Utakmica između Vojvodine i Čukaričkog prekinuta je pri rezultatu 2:0 za Čukarički, a razlog prekida utakmice bilo je veliko nevreme, koje je pogodilo Novi Sad sinoć.

Problem nastaje što u propozicijama takmičenja za Kup u tekućoj sezoni nema jasno definisanog pravila za nastavak utakmice, a predviđeno je da se primene opšte odredbe Pravilnika o stalnim takmičenjima u sistemu Fudbalskog saveza Srbije, što bi značilo da će se igrati nova utakmica.

Ako je utakmica stalnog takmičenja morala biti prekinuta iz opravdanih razloga koji su se nisu mogli otkolniti (nevreme, magla, mrak, nestanak električne energije, požar, zemljotres i dr) o čemu odlučuje sudija ili je prekinuta zbog nastupa dana žalosti odigraće se nova utakmica ukoliko je do prekida došlo pre isteka 80 odsto regularnog vremena određenog za igru. Ako je utakmica prekinuta po isteku 80 odsto regularnog vremena određenog za igru registrovaće se postignutim rezultatom, osim ako propozicijama takmičenja nije drugačije utvrđeno„, stoji u saopštenju FSS.


Slika: Printscreen (YouTube)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje