četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Šta uraditi ako vam je odložen bejzbol meč?!

Veoma često pitanje dobijam u inboxu, kako obračunavaju bejzbol meč ako je odložen? – Po svim pravilima, 90% kladionica računa kvotu 1, ali… Bejzbroj slučaja sam dobijao tikete kaoji su bili gubitni, jer su kladionice obračunavali neki tamo meč sledećeg dana sa totalno drugim uslovima. Neko moje iskustvo sa kladionicama meridian i mozzart su upravo ta koja sam gore napisao, kvota 1 odmah nakon konstatacije da je meč odložen. MAXBET naime ima drugu teoriju, oni ne daju kvotu 1, nego računaju prvi sledeći meč kao validan u obračunu.

U MLB ligi timovi igraju obično tri meča u seriji. Ako 1. meč te serije biva odložen, narednog dana se igraju dve utakmice (tzv doublehader). Isto tako bi bilo ako je odložen meč 2. dana, igrali bi 3.dan dva meča. Ako je meč odložen 3.dan odredio bi se termin naknadno.

Ono što ja obraćam pažnju jeste vremenska prognoza za tu utakmicu. ESPN.com daje te podatke, ali nije svaka ta informacija bila tačna. Imali smo dva odlaganja tokom prvih 30 dana sezone. Prvi put je Pitsburg bio odložen (to vam je bilo javljeno na VIBER grupi), a preksinoć je bilo pitanje do poslednjeg trenutka da li će se meč igrati između Detroita i Njujorka.

ŠTA RADITI AKO SAZNATE DA JE MEČ ODLOŽEN:

  • Najbitnija stvar je da budete u toku sa samom utakmicom, o potencijalnom odlaganju iste. Rezultati.com ili mlb.com daju tačne podatke 2h pre utakmice, da li postoji mogućnost o odlaganju. Ukoliko ne želite sukob i prepirku sa kladionicama, najbolje je da uzmete turbo cash nakon saznanja o odlaganju utakmice i tako vratite svoj ulog.
  • Ukoliko je vaš meč odložen, a ne želite da ga dirate i povlačite svoj novac. rezultati.com i MLB.com jako brzo izbacuje podatke o odigravanju utakmice sutra. MEĐUTIM, MORATE OBRATITI PAŽNJU NA TAČNE PODATKE O BACAČIMA, KOJE SAM JA PISAO PRETHODNO,DA BI USLOVI BILI ISTI ZA ODIGRAVANJE!
  • Treće i najbitnije ukoliko vam nešto nije jasno, obavezno se obratite dežurnoj službi te kladionice i obrazložite promene uslova na vašem meču, ako niste zadovoljni i sigurno će vam u najmanju ruku bar vratiti novac,

 

UKOLIKO NEKO IMA NEKA SLIČNA ISKUSTVA  SA DRUGIM KLADIONICAMA, MOLIM VAS DA NAM PIŠE U INBOXU ILI POŠALJE MEIL. Nadam se da sam vam imalo pomogao o rešenju problema. Vaš bejzbol urednik Cody Ross!


Tu smo da se međusobno pomažemo i zajedno prebrodimo svaki mogući problem!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje