Tuesday, 22. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Stanojević i zvanično u Humskoj

Vest koju smo najavili pre nekoliko dana, sada je dobila i svoju oficijalnu potvrdu – Aleksandar Stanojević je staro-novi trener FK Partizan!

50-godišnji strateg je sa upravom kluba iz Humske potpisao ugovor do leta 2027. godine i tako je po treći put u svojoj trenerskoj karijeri preuzeo klupu “crno-belih”.

“Razlog zašto sam se vratio jer, nisam završio započeti posao. Mislim da sam pogrešio što sam onda otišao. Žao mi je zbog toga, zato sam ovog puta došao da to završim. Kada vas Partizan pozove, morate da razmislite. Shvatio sam ozbiljnu želju da Partizan ide napred. Iz tog razloga sam potpisao na tri godine, jer mislim da je potrebno vreme da se neke stvari urade. Svi zajedno, sa što više navijača. Hoćemo da unapredimo sve strukture kluba i dobio sam uveravanja da ćemo se pojačati. Imamo jasnu sliku šta nam je potrebno. Radimo punom parom, svakodnevno na dovođenju novih igrača”, istakao je Stanojević.

U prva dva mandata, “crno-bele” je ukupno predvodio na 175 utakmica, zabeležio 133 pobede, 19 remija i 23 poraza. Osvojio je sa FK Partizanom dve titule prvaka Srbije i jedan trofej u nacionalnom Kupu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje