petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

STATISTIKOM DO DOBITKA – SREDA 1. JUL

Čini se da polako hvatamo ritam kada je ova rubrika u pitanju. U poslednja četiri članka ove rubrike je predloženo šest predloga, a dobitno je bilo pet. Po ko zna koji put se pokazalo da je sistemko klađenje najbolje klađenje. U prethodnih par vikenda smo se držali određenih ekipa (čitaj Juventus) i ti timovi su nam donosili novac. Danas nastavljamo u istom ritmu, pa ćemo videti šta nam sreća donosi danas.

19:00 Arsenal – Norič

Kada bi ušli u punu kladionicu i pitali bilo koga od prisutnih koja ekipa je najbolja za igrati na golove, garantujemo da bi najčešći odgovor bio Arsenal. Taj isti Arsenal igra protiv najgore ekipe u ligi, a to je Norič i po svemu prikazanom golova bi moralo da bude.

Arsenal je postao prosečna ekipa u Premijer ligi, i to je svima jasno. Odlaskom Vengera, oni su postali samo još slabiji, bez ikakve vizije i to se vidi po rezultatima. Neverovatno je da usled tolike zarade koju ostvare tokom jedne sezone nisu rešili da odreše kesu i zakrpe tu odbranu kako treba. To im je najveća boljka i kako stvari stoje tu se stanje neće menjati. Arsenal će i dalje primati amaterske golove i Evropu neće igrati u dogledno vreme, to je sigurno. Što se Noriča tiče, to je ekipa koja se gotovo sigurno seli u drugu ligu, ali i dalje važi za napadački nastrojen tim. Evo šta kaže statistika:

– Arsenal je kući dao gol na 14/15 utakmica.
– Arsenal je kući dao dva i više golova na 8/15 utakmica.
– Arsenal je kući primio gol na 11/15 utakmica.
– Arsenal je kući primio dva i više golova na 8/15 utakmica.
– Opcija 3+: 10/15 utakmica.
– Opcija GG: 10/15 utakmica.

– Norič je na strani dao gol na 5/15 utakmica.
– Norič je na strani dao dva i više golova na 1/15 utakmica.
– Norič je na strani primio gol na 12/15 utakmica.
– Norič je na strani primio dva i više golova na 8/15 utakmica.
– Opcija 3+: 5/15 utakmica.
– Opcija GG: 4/15 utakmica.

I sad, kada se ovako pogleda ova statistika ona govori da je Arsenal dosta bliži pobedi, ali mi to ne bi igrali ni sa tuđi parama. Ovo je deo sezone u kojem oba tima nemaju za šta da igraju. Arsenal je na srediti tabele i ima da odigra samo to polufinale FA kupa, dok je Norič zakucan za dno. Dakle, mogu biti rasterećeni, a u takvim situacijama uglavnom bude golova. Arsenal nas je navikao da mogu da prime gol od bilo koje ekipe na svetu, a to sigurno može biti i Norič koji činjenica igra očajno na strani.

Predlog za klađenje: 3+ 1,65
Hrabrija opcija 4+: 2,65


19:30 Inter – Breša

Inter možda jeste izgubio šansu da se bori za Skudeto, ali to ne znači da je nestala glad za pobedama. Antonio Konte je poznat kao trener koji drži dicsiplinu, te ne verujemo daće doći do nekog opuoštanja, iako Inter realno gledano nema za šta da igra. Danas im dolazi Breša koja je čini se ispala, te se očekuje rutinska pobeda Intera.

– Inter je kući dao gol na 13/14 utakmica.
– Inter je kući dao dva i više golova na 8/14 utakmica.
– Inter nijednom kući nije dao više od četiri gola.
– Inter za celu sezonu nijednom nije dao više od četiri gola.

– Breša je na strani primila gol na 11/14 utakmica.
– Breša je na strani primila dva i više golova na 8/14 utakmica.
– Breša je na strani primila više od četiri gola na 1/14 utakmica.
– Breša ja za celu sezonu primila više od četiri gola na 1/28 utakmica.

Inter nikada nije važio za tim koji „razbija“ svoje protivnike, pa ne verujemo da će se danas nešto promeniti. I dalje tu postoji određenih broj problema kada je probijanje bunkera u pitanju, a to će danas sigurno biti slučaj. Statistika kaže da Inter nijednom nije dao više od četiri gola i mi ćemo se toga držati.

Predlog za klađenje: Inter daje 2-4 gola 1,50

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje