petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

SteelSeries predstavlja najelegantnije i najlaganije miševe do sada, pogodne za sve žanrove video igara 

Svetski lider u gejming i esports periferijama proširuje Aerox seriju ultra laganih miševa

 Novi Aerox 5, Aerox 5 Wireless i Aerox 9 Wireless miševi spajaju ultra lagani dizajn sa specijalizovanim tasterima koji garantuju brzinu, preciznost i fleksibilnost

 Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas predstavlja tri nova miša iz renomirane Aerox serije koji objedinjuju ultra lagani dizajn i specijalizovane tastere koji svim gejmerima garantuju vrhunsku preciznost, brzinu i komfor. Ultra lagani i kompaktni dizajn koji smo prvi put imali priliku da vidimo kod Aerox 3 modela dobija dodatna unapređenja sa novim, inovativnim Aerox 5, Aerox 5 Wireless i Aerox 9 Wireless miševima.

Lakše uvek znači brže, a brzina je od presudnog značaja ako želite da nadjačate vaše protivnike. Bilo da se takmičite protiv drugih igrača, ili po 17. put pokušavate da savladate tog nesnosnog Dark Souls bossa, ultra lagani Aerox miševi svim gejmerima garantuju brzinu i preciznost.

Od aplikacija na vašim mobilnim telefonima pa sve do vaše omiljene kafe u Starbaksu, danas gotovo sve možete prilagoditi vašem ličnom ukusu i potrebama. Ni video igre tu nisu izuzetak, gde Aerox 5, Aerox 5 Wireless i Aerox 9 Wireless miševe možete prilagoditi bilo kom gejming žanru, okruženju i stilu igre, od prečica i makroa u Fortnite-u i League of Legends-u pa do prelepog RGB osvetljenja.

  • SteelSeries Aerox 5 – Munjevito brz. Lak kao perce, najlaganiji miš na tržištu namenjen svim žanrovima video igara teži svega 66g. Sa ultra laganim dizajnom i 9 specijalizovanih tastera, Aerox 5 igračima daje mogućnost da se u sekundi prilagode bilo kojoj igri ili žanru. TrueMove Air senzor i 100% Virgin Grade PTFE klizači garantuju vrhunsku kontrolu, dok će Golden Micro IP54 svičevi navoditi vaš nišan do apsolutne preciznosti. PrismSync osvetljenje dolazi sa 3 RGB zone, dok vodootporni AquaBarrier™ sa IP54 rejtingom pruža vrhunsku zaštitu.

  • SteelSeries Aerox 5 Wireless – Svestran i nepogrešiv. Najlaganiji bežični miš na tržištu namenjen svim žanrovima video igara teži samo 74g. Poseduje bateriju koja garantuje čak 180 sati neprekidne akcije, a za samo 15 minuta punjenja produžićete vaše gejming sesije za preko 40 sati. Sa Quantum 2.0 Wireless i Bluetooth tehnologijama, 9 specijalizovanih tastera i TrueMove Air senzorom, Aerox 5 Wireless pruža brzinu i preciznost bez premca.

  • SteelSeries Aerox 9 Wireless – Vrhunski miš za sve igre MOBA i MMO žanra. Sa masom od samo 89g i čak 12 specijalizovanih tastera, Aerox 9 Wireless je prava inovacija u svetu MOBA i MMO igara. Aerox 9 Wireless je opremljen vrhunskim Quantum 2.0 Wireless i Bluetooth tehnologijama, Golden Micro IP54 svičevima nove generacije (uz garanciju od čak 80M klikova, što je 3x kvalitetnije od drugih miševa na tržištu), TrueMove Air gejming senzorom, AquaBarrier™ zaštitom, kao i baterijom koja pruža čak 180 sati neprekidnog gejminga. Za samo 15 minuta punjenja produžićete vaše gejming sesije za preko 40 sati.

Aerox 5, Aerox 5 Wireless i Aerox 9 Wireless se prodaju po sledećim cenama:

  • Aerox 5 – 89,99€
  • Aerox 5 Wireless – 149,99€
  • Aerox 9 Wireless – 159,99€

Za dodatne informacije posetite www.SteelSeries.com.

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje