petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Stefanos Cicipas – Andrej Rubljov – Najava meča

Danas se igra poslednje kolo u okviru Crvene grupe na završnom mastersu u Torinu. Prvi meč koji će odigrati Novak Đoković i Danil Medvedev nema nikakav rezultatski značaj. Đoković je sa dve pobede sigurno u polufinalu, dok je Medvedev sa dva poraza ispao.

Zbog toga se okrećemo ovom drugom duelu u kojem će snage odmeriti Stefanos Cicipas i Andrej Rubljov. To će biti direktna borba za prolaz u polufinale. Ko pobedi ide dalje.
Cicipas je postavljen za favorit sa kvotom 1,65 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Dobar posao kladionica. Cicipas u poslednje vreme igra dobar tenis. Igrao je finala u Astani i Štokhlonu. Prvo finale gubi od Đokovića koji mu je ušao u glavu još od onog Rolan Garosa, a u Štokhlonu gubi od Runea koji igra tenis karijere i nakon toga osvaja Pariz pobedom nad Đokovićem. U pomenutom Parizu, Cicipas je stigao do polufinala gde ga dobija Đoković, a i ovde u Torinu ga je jedno dobio. Ono što se mora istaći jeste da Cicipas uprkos tim porazima igra dobar tenis. Očigledna je psihološka barijera kada su u pitanju mečevi sa Đokovićem, jer Grk sve dobro radi, a kada treba da završi posao onda klone duhom. Klasičan primer straha od pobede. No generalno gledano Grk igra odličan tenis.

Rubljov sa druge strane za nas enigma i to prava. Da, jeste dobio Medvedeva, ali ko je gledao taj meč zna da je Mededev dosta toga propustio i generalno ne igra onako kako se od njega očekuje. Potom je usledio veoma lak poraz od Đokovića.

Ova dva igrača imaju bogatu istoriju. Već sada su odigrali 12 mečeva i Cicipas vodi sa 7:5. Ako nas pitate Grk je bliži pobedi, jer igra na visokom nivou već mesec i po dana. Jedini igrač koji mu pravi problem je Đoković. Zbog toga naše neko razmišljanje je da vredi probati sa pobedom Grka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje