Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


D. Booker (Suns) alt 25.5+, 27.5+, 49pts

ODLIČNE MARGINE U KLADIONICI MAXBET!

Ekipa Phoenix Sunsa nakon odličnog starta sezone u oktobru, igra dosta promenljivo u novembru. Verovatno tome kumuje i povreda prvog plejmejkera C. Paula koji je upitan za današnji meč nakon što je propustio poslednjia 4.

Igrao CP3 ili ne, nama se dopada opklada na Devin Bookera preko margine. Baš kao i Sunsi, i on je usporio u tekućem mesecu (oktobar 29.3, novembar 24.5 poena).

D-Book protiv Utah Jazzera ima dobre brojke (konkretno na poslednjih 8 duela sa njima 6x je prebacivao marginu kada je igrao Jordan Clarkson). Utah u proseku sa Bookerove pozicije prima 25,1 poen.

Protiv Colin Sextona je takođe imao dobre brojke (3 od 5 overa na 27.5). Protiv Malik Besleay 3 od 3, protiv Horton Tuckera 4 od 5.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.