četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Stigao Amrabat, vratio se i Evans

Engleski velikan – Mančester Junajted je prvo doveo Serhia Reguilona i Altaja Bajandira, a sada i – Sofijana Amrabata, odnosno Džonija Evansa.

Amrabat ima 27 godina, igra na poziciji defanzivnog veziste, a dolazi na jednosezonsku pozajmicu (vrednu 10 miliona eura) iz ekipe, Fiorentine. Uprava „Crvenih Đavola“ narednog leta ima opciju da otkupi njegov ugovor za dodatnih 20 miliona eura i 5 miliona eura kroz bonuse.

„Velika je čast postati igrač Mančester Junajteda. Morao sam da budem strpljiv za ovaj trenutak, ali ja sam neko ko uvek sluša svoje srce i sada predstavljam klub svojih snova. Ja sam strastven igrač. Želim da unesem tu energiju u tim. Tačno znam kako Erik Ten Hag voli da radi i šta mu je potrebno od njegovih igrača“, rekao je marokanski reprezentativac.

U klub je pristigao i iskusni, 35-godišnji štoper – Džoni Evans. Stigao je kao slobodan agent i potpisao ugovor do leta 2024. godine, otkako je proteklih mesec dana trenirao sa prvim timom. On se tako vratio u klub za koji je nastupao u periodu od 2006. do 2015. godine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje