ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Stojković: Odlično prvo poluvreme, a onda pad koncentracije

Reprezentacija Srbije u okviru  4. kola „B Divizije“ Lige Nacije nije uspela da zabeleži trijumf na gostovanju u Ljubljani protiv Slovenije (2:2).

„Orlovi“ su nakon prvog dela igre imali dva gola prednosti, ali su u nastavku dopustili domaćoj selekciji da u ranoj fazi drugog poluvremena poravna rezultat na 2:2, što se na kraju ispostavio i kao konačan ishod.

„Prvi deo je bio sjajan, primer kako treba da igramo. Komforna prednost od dva gola i onda onakav ulazak u drugo poluvreme, pad koncentracije i greške koje ne bi smele da se dešavaju. Ipak, bila je ovo odlična utakmica, stvorili smo mnogo šansi, bili smo daleko bliži pobedi, ali fudbal je takav da morate da držite koncentraciju svi 90 minuta kako biste pobedili. Ne mogu ništa da zamerim igračima“, istakao je nakon meča selektor nacionalnog tima Srbije – Dragan Stojković.

„Orlovi“ nakon četiri odigrane utakmice zauzimaju drugu poziciju u svojoj grupi sa 7 osvojenih bodova, dok ih u septembru očekuju preostala dva duela protiv Švedske i Norveške.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje