nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Stojković: Zasluženo smo pobedili

Reprezentacija Srbije je uspela u Beogradu da savlada selekciju Crne Gore (3:1) i tako napravi ogroman iskorak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo naredne godine.

Za popularne „Orlove“ dvostruki strelac je bio najbolji golgeter tima – Aleksandar Mitrović, a u listu strelaca se upisao i kapiten ekipe – Dušan Tadić. Za goste iz Podgorice pogodak je postigao – Stevan Jovetić.

„Čestitam igračima na želji, volji, karakteru i na kraju kvalitetu. Zasluženo smo pobedili. Ovo je velika pobeda i oseća se miris Evropskog prvenstva. Vratili smo se praznih džepova iz Budimpešti, po meni totalno nezasluženo. Raduje me reakcija igrača koji su pokazali želju za pobedom i ta želja se ostvarila. Ovo je borba za Evropsko prvenstvo, takmičenje na kojem nismo bili 24 godine i ulog je zaista enormno veliki“, rekao je nakon utakmice selektor nacionalnog tima – Dragan Stojković.

Selekcija Srbije do kraja kvalifikacionog ciklusa treba da odigra još samo jedan duel na domaćem terenu protiv poslednjeplasirane Bugarske, a „Orlovi“ je potreban samo jedan bod iz tog susreta kako bi i matematički obezbedili plasman na EURO 2024. godine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje