petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Strategija za klađenje: Progresija ikseva (velika takmičenja)

Najbolja strategija za klađenje je izuzetno opširna tema. Ukoliko potražite na internetu, pronaćićete stotine ljudi koji pokušavaju da vam prodaju dobitnu formulu.

Pa dobro, koja je onda najbolja taktika? To zavisi od vas, vašeg kladioničarskog budžeta, i vašeg cilja koji želite da ostvarite klađenjem na sport.

U ovom članku ćemo se bazirati na Progresiju ikseva (modifikovani Martingale sistem), a o ostalim strategijama možete poslušati na našem Youtube video snimku.

Šta je Martingale sistem?

Sistem koji vam zagrantovano donosi profit, ali sa sobom donosi rizik. Da biste koristili Martingejl sistem, potrebno je odabrati početnu svotu novca za klađenje koja mora biti manje od 5 posto vaše ukupne banke.

Svaki put kada izgubite, duplirajte prethodni ulog. Svaki put kada dobijete, vraite se na početni ulog. Šanse da izgubite su minimalne, a da ostvarite profit zagrantovane. Ali zapamtite, kada padnete već 5 put, vaš ulog je ogroman. Preispitajte sebe da li imate dovoljno živaca da se nosite sa ovakvim pritiskom.

VELIKA TAKMIČENJA i modifikovani margtingale?

Velika takmičenja su idealna za ovu strategiju jer se mečevi igraju u zasebnim terminima što vam omogućava dovoljno vremena da se pripremite za naredni meč ukoliko je prethodni ulog pao u vodu. Dobra stvar ove igre jeste igranje na konačan ishod gde se stavlja nerešeno (X) gde je kvota uglavnom iznad 3.00 što vam daje za pravo da umesto dupliranja korigujete ulog i u mogućnosti ste da igrate za manju količinu novca nego li kod klasičnog dupliranja.

Primer: Na našem partnerskom sajtu www.t1x2.net ovu strategiju sa uspehom već godinama praktikuje član Partymaniac. Na ovom Svetskom u Kataru je do sada ostvario +119870 din.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje