subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Sud u Lozani privremeno suspendovao odluku FSS!

Kolubara ipak ostaje u Superligi Srbije. Tako je, makar, trenutno Naime, sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) je stavio van snage odluku Fudbalskog saveza Srbije, koji je oduzeo ekipi iz Lazarevca 9 bodova. Stoga, trenutno je na snazi privremena mera suspenzije odluke, što predstavlja veliku zavrzlamu.

Već 23. juna zakazano je žrebanje za novu sezonu, a odluka CAS-a će biti tek za mesec dana, što je faktički termin kada počinje nova sezona Superlige Srbije. Postavlja se pitanje koje će biti konačno rešenje, tj. mnogo je pitanja na koja trenutno nemamo odgovor, počevši od toga šta se dešava ukoliko joj se vrati 9 bodova, da li će baraž da važi, u kojoj ligi će da igraju, i slično.

Predsednik Kolubare, Dragiša Urošević, izjavio je sledeće: „Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani doneo je odluku kojom je usvojio zahteve FK Kolubara čime je suspendovao sramne odluke disciplinskih organa i naložio FSS da se uzdrži od sprovođenja takvih odluka. Koristim ovu priliku da se zahvalim advokatima Flipu Blagojeviću i Urošu Balčinu na posvećenosti i odlično obavljenom poslu.


Slika: Printscreen (YouTube)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje