sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sudar efikasnih timova

Još jedan meč Serije A. Ovo je jedan od najzanimljivijih mečeva ovog kola.

Sudar dva izuzetno efikasna tima.

Napoli u ovaj meč ulazi sa imperativom pobede. Juventus je juče slavio i sada Napoli mora ovo dobiti ukoliko žele da se vrate na prvo mesto.Napoli igra jako dobro ove sezone, u seriji su od 7 pobeda u ligi,ali tek sad predstoji težak period. Sarijevu ekipu očekuje dosta teških mečeva u sledećih mesec dana i tu može da se prelomi borba za titulu. Situacija u Napoliju nije nimalo ružičasta. Mnogo je igrača koji su pod znakom pitanja. Dris Mertens je zadobio udarac protiv Beneventa,dobro se oporavlja i trebalo bi da zaigra. Kaljehon i Insinje u poslednjih 7 dana nisu trenirali punim ritmom tako da su i oni upitni za meč. Što se odbrane tiče Raul Albiol nije 100% spreman, Hysaj ima prehladu, dok je Gulam povređen na duže staze. Videćemo ko će od njih istrčati na teren, na ovom veoma važnom meču.

Lacio je u prošlom kolu doživeo šokantan poraz od Đenove. Donekle i zasluženo jer nisu igrali na svom nivou. Nedostajali su mnogo Lulić i Milinković-Savić,ali dobra stvar za Inzagija je to da će oni biti u timu na ovom meču. Lacio je druga po efikasnosti ekipa u ligi,igraju jedan brz,napadački fudbal,zaista ih je lepo gledati. Nema sumnje da će Simone napasti ovako rovit Napoli.

Očekivani sastavi:

Napoli: Reina; Maggio, Koulibaly, Chiriches, Mario Rui; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne

Lazio: Strakosha; Caceres, De Vrij, Radu; Marusic, Parolo, Leiva, Milinkovic-Savic, Lulic; Luis Alberto; Immobile

Predlog za klađenje: Nema mnogo mudrosti oko ove utakmice. Sudar jako dobrih napada. Ekipa koje igraju napadački fudbal. Trebalo bi da bude dosta golova. Prvi ovosezonski meč u Rimu je završen pobedom Napolija 4-1.

Tip: GG3+ @ 2.00

Ovaj tip možete odigrati u kladionici maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje