ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava Bundeslige (subotnje utakmice)

Velika većina utakmica 22. prvenstvenog kola Prve lige Nemačke „Bundesliga“ na programu su u subotu, a mi ćemo pokušati da Vam pomognemo u odabiru i tipovanju pojedinih susreta.

BORUSIJA DORTMUND – HAMBURGER

Popularni „Milioneri“ su podigli svoju formu u poslednjim susretima i tako stigli do četvrte pozicije na tabeli (koja direktno vodi u Ligu Šampiona), što je i primarni cilj ove ekipe. Trenutno su drugi najefikasniji tim u prvenstvu, sa do sada 45 postignutih pogodaka. Ove sezone pred svojim fanovima igraju izuzetno efikasne duele, na 10 domaćih susreta prosek golova je 4.1 po utakmici, sa 2.5 datih i 1.6 primljenih. „Ako se po jutru dan poznaje“, onda odlazak P.E.Aubameyang-a se neće mnogo osetiti, jer je njegova zemena M.Batshuayi na debitanskoj utakmici postigao dva pogotka uz jednu ostvarenu asistenciju. Na ovoj utakmici biće oslabljeni neigranjem: E.Durm, M.Philipp, M.Schmelzer, A.Yarmolenko, M.Gotze, R.Guerreiro, D.Reimann.

Hamburger kao i proteklih sezona, tako i ove vodi grčevitu borbu za opstanak, a trenutno su i zoni ispadanja sa svega 17 osvojenih bodova. Uz ekipe KelnaŠtutgarta imaju najneefikasniji napad u celoj ligi, sa samo 17 datih pogodaka. Nisu osetili „ukus“ pobede na poslednjih osam ligaških duela (4 remija i 4 poraza). U gostima ostvaruju izuzetno slabe rezultate, pretrpeli su čak 7 poraza na 10 mečeva. U gostujućem timu nećemo videti: N.Muller, K.Papadoupoulos, B.Thoelke, L.Holtby, V.Janjičić.

Predlog za tipovanje:  „1&3+“ – @1.93

 

HOFENHAJM – MAJNC

Hofenhajm je trenutno u „rezultatskoj krizi“, jer nisu pobedili na poslednjih pet utakmica u Bundesligi (tri poraza i dva remija). Glavni problem ovog tima jeste defaniziva sa 33 primljenih pogodaka do sada i samo su ekipe Frajburga, Kelna i upravo Majnca slabije od njih u ovom segmentu. Na ovom meču neće moći da računaju na: M.Uth (najbolji strelac tima – 10 golova), K.Demirbay, G.Kobel, L.Rupp.

Sa druge strane, Majnc je nakon dva poraza (protiv prva dva tima u ligi – Bajern Minhena i Bajer Leverkuzena), pao na mesto koje vodi u doigravanje za opstanak u elitnom društvu nemačkog fudbala. Na ovoj utakmici ulaze sa velikom dozom motiva, jer su pored Kelna jedini tim u prvenstvu bez pobede na gostujućim terenima, a i kako bi prekinuli mini niz od tri vezana poraza na ovom terenu. Za goste neće igrati: N.Bungert, R.Zentner.

Predlog za tipovanje:  „X2“ – @2.25

 

BAJERN MINHEN – ŠALKE

„Bavarci“ suvereno vladaju nacionalnim šampionatom i uoči ovog kola imali su čak 18 bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce – Lajpcig i Bajer Leverkuzen. U seriji su od 8 vezanih trijumfa u Bundesligi, na svom terenu imaju skor od 9 trijumfa i svega jednog nerešenog ishoda, sa 3.2 prosečno postignuta pogotka po utakmici na „Allianz Arena“. Trener domaćih, Jup Hajnkes u sastavu neće imati: M.Neuer, T.Alcantara, J.Martinez, T.Muller.

Šalke je usled promenjljive forme u kojoj se nalazi, „skliznuo“ na petu poziciju, svega jedna ostvarena pobeda u predhodnih pet prvenstvenih duela. Utakmice protiv minhenskog Bajerna im „ne leže“ jer su doživeli pet poraza na prednodnih šest utakmica protiv ovog kluba (gledajući sva takmičenja u kojima su se sastajali). Biće oslabljeni neigranjem: M.Nastasić, W.McKennie, A.Baba, P.Insua, S.Riether.

Predlog za tipovanje:  „1&3+“ – @1.75


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje