četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Šumari“ se ne zaustavljaju

Novi engleski premierligaš – Notingem Forest ubedljivo je najaktivniji klub sa Ostrva na letnjoj transfer „pijaci“, a sada su ozvaničili i novi dolazak u vidu mladog reprezentativca „Gordog Albiona“ – Morgana Gibsa-Vajta.

22-godišnji ofanzivni vezista je došao za sumu od 25 miliona funti (uz potencijalnih 17 miliona funti kroz bonuse) iz ekipe, Vulverhemptona. Talentovani fudbaler je sa „Šumarima“ parafirao ugovor do leta 2027. godine i odabrao dres sa brojem 10.

 

„Neverovatan je osećaj biti ovde. To je potez koji je već neko vreme u planu i srećan sam što sam to konačno završio i jedva čekam da počnem. Verujem da je Notingem Forest savršeno mesto za novi početak i novi izazov. Broj 10 je moj omiljeni od kada sam bio mali i ovo je prvi put da sam uspeo da ga nosim u karijeri, tako da jedva čekam da ga sada pokažem. Kada sam igrao ovde prošle sezone, navijači su bili neverovatni, posebno u polufinalu plej-ofa i nikada nisam video takvu atmosferu. Jedva čekam da izađem pred navijače“, rekao je Gibs-Vajt.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje