ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Sumnjiva utakmica u Grčkoj!

➡️ GRČKA: Super League 2
🇬🇷 18:00 Veria – Karditsa
TIP: P/K 1 (1.70) ✅/ 1 (1.90)

U okviru 28. kola Grčke 2. Lige, sastaju se Veria i Karditsa. Karditsa je sigurna na tabeli. Sa osvojenih 46 bodova, zauzimaju 5. poziciju, tako da poslednja 3 kola njima ništa ne znače. Ne mogu da se bore za opstanak, jer su poprilično udaljeni od opasne zone, dok je na vrhu Panserraikos koji je proglašen šampionom. Trener takođe neće moći da računa na Vasilios Bouzas (15/1 M) koji je povređen, dok je Stergios Dimopoulos (20/0 D) suspendovan.

Na drugoj strani Veria se bori za opstanak. Nalaze se na 13. poziciji sa osvojenih 25 bodova, zaostaju jedan bod u odnosu na prvi tim iznad zone ispadanja. Tako da je svaka utakmica do kraja finale za Veriu.

Međutim, ono što je posebno zanimljivo u ovom duelu, jesu njihovi međusobni mečevi. Naime, izgleda kao da dele bodove. Na osnovu ove statistike (slika ispod) na redu je pobeda Verie.

S obzirom da se domaćin bori za opstanak, dok gostima ovaj meč ništa ne znači. Pritom sumnjivi međusobni mečevi, koji takođe „ukazuju“ na pobedu domaćina. Samim tim podržaćemo Veriu u ovom meču, igramo tip P/K 1 na minimalan ulog, kao i tip 1 (1.90) Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje