Predlog izgledne šanse za prolaz


T. Taylor (Turk Telekom) 11.5+ kvota 1.95, alt 9.5+, 13pts

Ukoliko danas ne prebaci, igramo ga u seriji dok kombinacija ne bude dobitna. Polufinalna serija u Turskoj se igra na 3 dobijene.

Ukoliko danas ne predlog ne bude prolazan, jurimo ga u narednim mečevima po principu Martingale. (Obavezno pročitati šta je MARTINGALE Sistem)

Iako Taylor nije prebacio niti 1x marginu u seriji sa Galatom (9 poena, 8pts, 10pts), smatramo da u ovoj seriji ima dobru sansu da prebaci zacrtanu marginu.

Naime, Tony je protiv ekipe Pinara (u kojoj je proveo 3 sezone), imao odlicne partije u regularnom delu sezone za TurkTelekom. On je u 2 meca ubacio 16 i 21 poen. Smatramo da bekovi Pinara ne mogu ga zaustave – pod uslovom da bude agresivan.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.