petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sunsi spremni da ih se odreknu zarad Irvinga

Generalni menadžer Phoenix Sunsa izjavio je da je voljan da trejduje Eric Bledsoea, Dragan Bendera i pika iz prve runde u zamenu za plejmejkera Cleveland Cavaliersa Kyrie Irvinga.

Bledsoe koji je imao problema sa povredama tokom sedmogodišnje karijere, ponudio bi Cavsima solidnu zamenu na poziciji pleja. Dvadesetsedmogodišnji bek prošle sezone je imao 21,1 poen po meču, što je ujedno i najviše u njegovoj karijeri.

Međutim, Bledsoe je jedino što bi Cavsi dobili u ovom trejdu a da mogu odmah da računaju na pobede. Bender je bio 4. pik na Draftu 2016., i sigurno je da ima talenta i potencijala ali treba vremena da stasa u NBA igrača.

Ipak, ovo još uvek nije dovoljno za novog generalnog menadžera Cavsa koji bi poslao All-Star zvezdu u Arizonu. Cleveland je insistirao na igraču koji je bio 4. pik na ovogodišnjem Draftu – Josh Jacksonu. Međutim, Phoenix ne želi da se odrekne njega, kao ni Devin Bookera.

Prema navodima ESPN novinara, Sunsi su jedan od 6 timova koji su glasno izrazili želju da dovedu Irvinga. Pored Phoenixa tu su i San Antonio Spursi, L.A. Clippersi, Minnesota Timberwolves, New York Knicks i Miami Heat.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje