petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije 2022/23: FK TSC – Kolubara (najava i prognoza meča)

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC u subotu 10. septembra od 19h, na svom stadionu Arena, dočekuju ekipu Kolubare iz Lazarevca, u 11. kolu Superlige Srbije, uvereni da će to biti zanimljiv i dobar meč u kome će sva tri boda ostati domaćinu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je istakao da ekipa TSC-a, posle utakmice sa Crvenom zvezdom, puna pozitivne energije, ali da se ne opušta pred meč sa Kolubarom koja je i te kako ozbiljan protivnik.

„Kolubara nam dolazi u dobrom momentu i za njih i za nas. Predstojeću utakmicu posmatramo kao svojevrsan derbi, obzirom da nas na tabeli dele samo dva boda razlike. Lazarevčani su ove sezone pokazali da zaslužuju maksimalan respekt, pobedili su Čukarički,  imaju i sjajnog trenera koji ih već dugo vodi i dobro poznaje svoj tim i prilike, a vidno je da su njegovi igrači uhvatili sve što on želi. Od svih utakmica koje smo igrali na domaćem terenu, čini mi se da je pred nama najozbiljniji i najorganizovaniji protivnik“, rekao je Lazetić.

Lazetić je pozvao publiku da u što većem broju dođe na Arenu i pozdravi momke posle dobre utakmice u Beogradu, ali i da im pruži potrebnu podršku na predstojećem meču.

„Svi znamo da Zvezda na svom terenu veoma retko gubi bodove i da su od početka sezone svakom protivniku davali po tri četiri, čak i pet golova, tako da od publike očekujem dobru podršku zbog prošle utakmice, ali  i zbog  sjajnog rivala koga dočekujemo“, kazao je Lazetić.

„Mi ćemo biti spremni, pogotovu na krilima boda osvojenog protiv Zvezde. Podigli smo moral i timski duh, u ekipi  se prepoznaje ozbiljno zajedništvo. Ipak, i momci i ja smo svesni da nam je na našem terenu potrebna potvrda tog boda. Verujem da ćemo dobro igrati. Fokusirani smo na sebe i prihvatamo da smo verovatno favoriti na ovoj utakmici, ali znamo da nam neće biti lako i da ćemo morati da damo maksimum da dođemo do povoljnog rezultata i tako potvrdimo dobru formu i bod koji smo uzeli na Marakani“, zaključio je trener plavo-belih.

Utakmica FK TSC – Kolubara igraće se u subotu 10. septembra od 19h na stadionu TSC Arena, uz direktan prenos na kanalu Arena Premium 3.

U prošlom kolu TSC je u Beogradu igrao nerešeno, 1:1, protiv Zvezde i posle deset odigranih kola zauzima 5. mesto na tabeli sa 17 bodova, dok je Kolubara 8. sa 15 osvojenih bodova.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Terazije 27

11000 Beograd

Mob:+381 63 81 13 162

Tel:  +381 11 405 13 08

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje