subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije 2022/23: FK TSC – Radnički Niš (najava i prognoza meča)

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC Bačka Topola u subotu 12. novembra od 17h, na svom stadionu Arena, dočekuju ekipu Radničkog iz Niša u 19. kolu Superlige, sa namerom da u poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva pokažu dobru igru i osvoje nova tri boda.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je naglasio da  poslednja utakmica u sezoni uvek sa sobom nosi poseban motiv i želju da se na pauzu ode pozitivno i sa pobedom.

„Nama mnogo znači što smo posle Partizana pobedili u Kupu i ušli među osam ekipa, tako da nam ostaje da ovaj deo prvenstva, koji je po svim parametrima izuzetno dobar, ne pokvarimo. Dolazi nam ekipa koja je prošlu sezonu završila u Evropi, kao četvrta na teli, i po tome je jedan od naših najvećih rivala, jer je to i naš cilj. Bez obzira na trenutnu poziciju u koju su dospeli verovatno opterećeni Evropom i nekim nesrećnim porazima, imaju izuzetan kvalitet  i jasno je da su tim za gornji deo tabele“, rekao je Lazetić.

Lazetić je istakao da veoma poštuje novog trenera Radničkog, Lalatovića i da poznaje njegov način igre.

„Svoje mišljenje o njemu sam iznosio i pre dve godine kada sam bio u Metalcu, znam da je izuzetno strastven i posvećen i da svaka njegova ekipa igra na način koji je težak za protivnike. Njegovi timovi su uvek izuzetno agresivni u duel igri imaju brze tranzicije i vidimo da to pokušava i sa Radničkim. Na nekim utakmicama to izgleda veoma doro, izvanredno su parirali Zvezdi  i siguran sam da će i oni na predstojeći meč doći motivisani da pozitivno završe polusezonu. Uveren sam da će utakmica biti dobra, bez obzira što u nju ulazimo opterećeni rasporedom“, ocenio je  trener plavo-belih i dodao:

„Pred nama je specifična utakmica i protivnik koji neguje specifičan način igre i treba na to da se adaptiramo. Moramo da se nametnemo u očekivano čvrstoj igri pod pritiskom i duelima, i da budemo onakvi kakvi mi želimo i sa loptom, a posebno posle izgubljene lopte. Siguran sam da će momci dati svoj maksimum i sto odsto koncentracije, jer fizički možda nećemo biti u najboljem izdanju, i da ćemo polusezonu zaokružiti onako kako želimo“.

Centralni vezni igrač Nikola Kuveljić je istakao da tim neće biti zavaran pozicijom Radničkog na tabeli.

„Očekuje nas veoma važan meč protiv ekipe koja nije započela prvenstvo onako kako je želela, međutim u poslednje vreme beleže jako dobre rezultate. Mislim da je ipak sve na našoj strani i potrudićemo se da iskoristimo dobar momenat koji imamo tako da u dobrom raspoloženju i pobedom završimo ovaj deo sezone“, rekao je Kuveljić

TSC trenutno zauzima 3.  mesto na tabeli sa 36 osvojenih bodova, dok je Radnički Niš 11. sa 17 bodova.

Utakmica TSC – Radnički, igraće se u subotu12. novembra od 17h na stadionu TSC Arena u Bačkoj Topoli. Direktan prenos je obezbeđen  na kanalu Arena Sport 5.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Mob:+381 63 81 13 162

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje