petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije: najava 23. kola

Danas se posle dva meseca pauze nastavlja Superliga Srbije utakmičara 23. kola. Prva utakmica se igra danas od 17h u Krusevcu gde će Napredak ugostiti ekipu Spartaka iz Subotice. Kvota je u padu na Napredak i sada se 1 može naplatiti kvotom od @1.70.

Zvezda će u subotu od 14:30 biti veliki favorit protiv Javora. Lepa vest za Zvezdu je činjenica da je Slavoljub Srnić potpisaonov  ugovor tzv. 1+1. Da se podsetimo da je Zvezda lider sa 9 boda više od Partizana i da je tim koji je dao najviše a primio najmanje golova.

U subotu su na programu još 4 utakmice a sastaće se odve 14h Zemun i Borac gde će domaćin biti bliži pobedi. Od 17h Čukarički ne bi trebao da ima problema sa Mačvom, a u istom terminu Vojvodina ne bi trebala da ima problema sa Voždovcem. U 17h se igra i neizvestan meč gde su možda i gosti iz Surdulice bliži pobedi protiv Rada.

U nedelju se igraju dve utakmice. U 13h Radnički bi trebao rutinski da dođe do 3 boda na Čairu posle Bačke i tako možda dođe do 3.mesta na tabeli.

Kolo će od 14h zatvoriti Partizan koji gostuje Mladosti u Lučanima. Posle sinoćnog remija sa Plzenom u 1/16 finala LE pred revanš kako bi ga dočekali u pozitivnoj atmosferi Partizan ne sme dozvoliti da Zvezda ode na dvocifren broj bodova. Od ishoda meča sa Plzenom u Češkoj možda zavisi i sudbina ostanka Tavambe u crno – belom dresu pošto su u Humsku 1 stigle dve unosne ponude u visini od 3 miliona evra. Prelazni rok u Kini kao i većini zemalja dalekog istoka traje još dve nedelje i završava se 28.februara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje